Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz (Luz, Portugali)

Koko talo/asunto Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz (Luz, Portugali)

Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz

CoolHouses Algarve Burgau 5 Bed w / allas, kävelymatkan päässä rannalta, Casa Marisa Paritalo, 2 kerroksessa, uima-altaalla, Burgau-kylän keskustassa.Kävelymatkan päässä rannalta ja kaikista paikallisista palveluista.5 makuuhuoneen sviittiä, nykyaikainen sisustus ja kalusteet. Perheystävällinen, Keskus, oma uima-allas, BBQ, aurinkoterassi, kattoterassi. AC ja WiFi.Sijaitsee Burgau-kylän keskustassa, jossa on oma uima-allas, kävelymatkan päässä Burgau-rannalta ja noin 2 km kauneimmasta ja kansainvälisesti sinisen lipun myöntämästä Luz-rannasta.Kävelymatkan päässä melko harvoista ravintoloista, kahviloista ja paikallisista palveluista. Suurimmat supermarketit ovat vain lyhyen ajomatkan päässä sekä Lagosin historiallisesta keskustasta ja sen kansainvälisestä Marina-alueesta.Täm�� 5 makuuhuoneen talo tarjoaa nykyaikaista majoitustilaa, josta on kauniit panoraamanäkymät vuoristoon ja merinäkymät.Moderni sisustus ja täysin varusteltu moderniin standardeihin.Tilava perhehuone, jossa on mukavat istuimet, HD-TV, jossa on laaja valikoima kansainvälisiä kanavia ja iPod-telakka. 2 Suuret liukuovet avautuvat uima-altaan terassille, osittain lawned, parted päällystetty rakennettu BBQ ja kulma penkki. Puuverhoinen allasbaari, joka sijaitsee osittain katetun terassin vieressä. Varjossa alakerrassa sekä kattoterassilla on 2 isoa purjeet (yksi kullakin tasolla). Erilaisia ​​puutarhoja ja patiohuonekaluja nauttimiseen.Avoin suunnitelma KEITTIÖ, täysin varustettu ja varustettu, suurella karkaistulla lasipöydällä varustettuun ruokapöydällä 10. Vieras WC.Käytävä johtaa majoitustilaan, jossa: makuuhuone 1 SUITE, jossa on vaatekomerot, parivuode ja yöpöydät. Yksityinen SHOWER ROOM. Pääsy eristäytyneelle terassille.1. kerros: 4 makuuhuonetta, joissa kaikissa on oma suihkuhuone ja sisäänrakennettu kaappi. 2 heistä jakavat pääsyn etelään päin olevalle parvekkeelle, josta on näkymät kylän kattopinnoille.2. LUONTA: ROOF TERRACE, jossa on suuri purje varjossa ja pari aurinkotuolia.Vauvan paketti, jossa on matkasänky ja liinavaatteet / syöttötuoli pyynnöstä.Ranta- / allaspyyhkeitä ei anneta.Viikottainen siivouspalvelu liinavaatteiden vaihdolla. Kaikki talon liinavaatteet säädetty.Ilmainen WiFi. AC lämmitys- / jäähdytystoiminnoilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz

  • Onko majoituspaikassa Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz uima-allas?

    Kyllä, Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz?

    Kyllä, Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz?

    Lähellä majoituspaikkaa Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz sijaitsevat nähtävyydet ovat Praia da rocha, Pinhão beach, Marina of Portimâo, Dona Ana beach, Praia da Rocha Baixinha, Praia de Armação de Pêra, Marina de Albufeira, Oura's beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz on?

    Majoituspaikan Superb 3-bedroom Apartment In Lovely Seaside Village Of Praia Da Luz peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.