Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach (Estepona, Espanja)

Koko talo/asunto Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach (Estepona, Espanja)

Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach

Upea 2 sänky apt New Golden Mile! 600M kävelymatka rannalle Tämä tyylikäs upouusi pohjakerroksen huoneisto sijaitsee aidatulla monimutkaisella, joka on varustettu ympäri vuorokauden. Huoneisto on 105 m² ja suurella terassilla (50+ m²). Lomakeskuksesta löydät kaksi suurta uima-allasta, joissa on CSS-vesiputouksia, kauniissa trooppisessa puutarhassa, kuntosali juoksumattoilla, ilmaiset painot ja muut koneet sekä sauna ja suuret ruohoalueet aktiviteetteihin. Yksityinen maanalainen pysäköinti heti huoneiston alla ja runsaasti vieraspaikoitus kaduilla.Huoneisto sijaitsee pohjakerroksessa etelään päin merinäköalalla, jossa voit nauttia auringosta koko päivän. Ulkona on varustettu uusilla aurinkotuoleilla (2), suurella aurinkovarjoilla, ruokailutila 8 henkilölle, oleskelutila ja suuri uusi kaasugrilli. Master makuuhuone kylpyhuoneella w / kylpy, king size-vuode, suuret kaapit ja suora pääsy terassille. Makuuhuone # 2, kylpyhuone, iso vaatekaappi ja kaksi erillistä vuodetta. Yksi sängyistä ulottuu queen-size-vuoteeksi. Täysin varusteltu keittiö buffetbaarilla, joka yhdistää olohuoneeseen, josta pääsee terassille ja puutarhaan. Olohuoneesta löydät ruokapöydän, vuodesohvan (parivuode) ja tv: n, jolla on pääsy yli 2000 kanavalle, mukaan lukien Skandinavian kanavat. Siellä on myös ilmainen nopea WiFi, joka toimii myös terassilla.Muut palvelut:* Täysin sänkyinen vauvansänky ja syöttötuoli on saatavana. * Lasten leipomot ja lautaset ovat saatavilla.* Huoneistossa on kaksi rantatuolia ja rantavarjo.* Turvallinen vierashuoneessa* Allas on aidattu lasten turvallisuutta varten.* JBL-musiikkisoitin, yhdistetään BluetoothiinLisäpalvelut* Lisämaksusta voimme tarjota sinulle tervetuliaispaketin, joka sisältää leipää / maitoa / appelsiinia / teetä / kahviae / voi / säilöntäviini, punainentai valkoinen olut.* Autamme mielellämme myös kuljetuksen järjestämisessä lentokentältä ja lentokentälle lisäkustannuksin.Sisään- ja uloskirjautuminen:Sinua kohtaa ammattimainen johtoryhmä, joka tarkistaa sinut upponin saapumisessa ja tarkistaa sinut poistumisen yhteydessä.* Aseta 60EUR: n hinta puhdistukseen oleskelua kohti. Jos oleskelu kestää yli 2 viikkoa, sovelletaan myös toista puhdistusta. Naapuruus ja alue:Sotoserenan upea sijainti tarkoittaa myös sitä, että kaikki mitä perheesi ja tarvitset, on lähellä. Viiden minuutin päässä löydät rannalla sijaitsevan ravintolan ja cocktailbaarin sekä supermarketin. Aja viisi minuuttia etelään ja tulet tyylikkääseen Esteponan kaupunkiin tai 10 minuuttiin pohjoiseen. Löydät itsesi maailmankuuluun Puerto Banukseen. Lähellä on myös suosittu ranta Club Puro Beach.Ympäröivän alueen aktiviteetteihin kuuluu golf, leijasurffaus, kuuluisa Selwo Park -eläintarha sekä kuorma fantastisia baareja, ravintoloita ja rantoja. Sinulla on käsikirja, kun saavut asuntoon, ohjeet ja numerot eri toimintoihin.Kiinteistölisenssi: VFT / MA / 20672

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach

  • Onko majoituspaikassa Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach uima-allas?

    Kyllä, Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach?

    Ei, Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Fuengirola, Los Boliches - Las Gaviotas, Arroyo de la Miel, Torreblanca, Paseo Marítimo Rey de España, Benalmádena Pueblo, La Cala Resort, Torrequebrada.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach on?

    Majoituspaikan Stunning 2 Bed Apt On New Golden Mile! 600m Walk To The Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.