Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! (Vielank, Saksa)

Koko talo/asunto State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! (Vielank, Saksa)

State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours!

State Stud Redefin! Rauha! Nature! Elbtalaue! Ratsastus! Vaellus! Pyöräily! Eksklusiivinen huoneisto hiljattain rakennetussa 'Landhaus Tewswoos' -alueella aivan laitamilla luonnonkauniilla paikalla lähellä State Stud Redefinia. Yläkerran huoneistossa on galleria, pieni olohuone, TV, hieno täysi kylpyamme, josta on näkymä kylpyammeesta tähtitaivaalle, täysin varustettu keittiö, ruokapöytä, makuuhuone ja kaksi muuta huonetta, joissa jokaisessa on nukkumismahdollisuus (käytettävissä, jos varattujen ihmisten määrä).Pesulapaketti (liinavaatteet + pyyhkeet) on saatavilla paikan päällä 15 eurolla henkilöä kohti, ja se ei sisälly maksuihin. Voit halutessasi tuoda omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Noin 2000 neliömetrin puutarhaa voidaan käyttää kuten. Grilli on saatavilla.Huoneisto kutsuu sinut rentoutumaan ja rentoutumaan kaikkina vuodenaikoina. Huoneistossa on lattialämmitys, Internet WiFi 50Mbit / s (TV-suoratoisto ja YouTube jne.) Satelliitti-tv ja ulkokaihtimet.Kun varaat 2 hengen huoneiston, yksi makuuhuone on käytettävissä. Jos tarvitaan enemmän makuuhuoneita, ihmisten määrää on lisättävä. (Varaa 2 makuuhuonetta 2 hengelle = 3 henkilöä; 3 makuuhuonetta 3 hengelle = varaa 4 henkilöä).Tewswoos sijaitsee Hampurin pääkaupunkiseudulla ja on suosittu paikallinen virkistyskohde. Paikka on 'Elben joen maisemabiosfäärialue' ja uuden 'Lübtheener Heiden kansallispuisto' välittömässä läheisyydessä. Voit tutustua luontoon pyöräretkillä tai jalka. Tapaamiset kotoperäisten eläinlajien kanssa ovat taattuja. Harvinaisia muuttolintuja voidaan havaita keväällä ja syksyllä. Pienellä onnella voit nähdä susi, joka on sittemmin tuotu uudelleen sisään, kulkevan luonnon läpi. Alt Jabel -alueella luonnonmetsä-allas kutsuu sinut virkistäytymään. Tunnettu Vielanker Brauhaus sijaitsee Vielannin pääkaupungissa ja tarjoaa kulinaarisia nautintoja. Lisää ravintoloita ja kauppoja sijaitsee ympäröivissä kaupungeissa (10 minuuttia autolla). Schwerinin osavaltion pääkaupunki, Dömitzin linnoituskaupunki, Ludwigslustin asuinkaupunki, Lüneburgin suolakaupunki, Elbstadt Hitzacker ja Redefinin osavaltion maatilatila ovat kaikki 10–40 minuutin ajomatkan päässä. Päiväretket Hampuriin (1 tunti Automatka tai aluejuna), Berliini, Lüneburg, Schwerin tai Itämeren rannikko ovat myös saatavilla. Bad Wilsnackissa voit rentoutua Kristallthermessä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Vedenkeitin
  4. Kaapelitelevisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours!

  • Onko majoituspaikassa State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! uima-allas?

    Ei, State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours!?

    Ei, State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours!?

    Lähellä majoituspaikkaa State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! sijaitsevat nähtävyydet ovat Lüneburgin raatihuone, Bahnhof Lüneburg, Schwerinin linna, City Hall Wittenberg, Mueßer Holz, Schweriner Zoo, Feldstadt, SaLü.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! on?

    Majoituspaikan State Stud Redefin! Quiet! Nature! Elbtalaue! Horse Riding! Hike! Bike Tours! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.