Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! (Lindos, Kreikka)

Koko talo/asunto Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! (Lindos, Kreikka)

Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos!

Merinäköala Villa, lyhyen kävelymatkan päässä rannalta, ravintoloita, baareja ja 3 km päässä Lindosista! Tämä kaunis merinäköala huvila sijaitsee Vlihan lahdella ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannasta on sen pehmeä kivi ja hiekka kristallinkirkas vesi, vesiurheilu, hienoja ravintoloita, tavernoja, rentoutuaksesi ja nauttiaksesi kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta! Kuuluisan Lindos-kylän, vain 3 km: n päässä, vilkkaiden baarien, yöelämän, upeiden matkamuistomyymälöiden kanssa, täytyy nähdä! Yksi Kreikan suosituimmista paikoista!Tämä kaunis merinäköala-huvila, nykyaikaisessa asumisessa tyyli, joka tarjoaa modernit valoisat ilmavat huoneet, tilavat avoin oleskelutilat, TV ja satelliitti, täysin ilmastoitu, keittiö on täysin varustettu viihdyttäväksi ja ruokailtavaksi, oleskelutilat tarjoavat suoran pääsyn lasiovien kautta päälle runsas uima-allas ja grilli merinäköalalla terassit, täydellisesti valmistettu rentoutumiseen, viihdyttävä ja ruokailla ulkona, nauttia kuvan postikortti näkymät lahdelle viileän viinilasillisen kädessä!Varjoisat alueet tarjoavat täydellisen tilan piiloutuaksesi viimeisimmällä romaanillasi tai sytytykselläsi! todellinen ääretön uima-allas uimaan yöllä tai päivällä milloin haluat, ulkovalaistus ja näkymät Vlihan lahdelle auringon laskiessa luovat tunnelman elvyttää ja hemmotella lomakokemustasi! Alemmalla tasolla on 3 makuuhuonetta ja perheen kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, täysin ilmastoitu koko huvila ihanteellisella paikalla ja suunniteltu mukavuudeksi!Mukavuudet ovat kävelymatkan päässä suuremmasta supermarketista, joka tarjoaa päivittäistavaroita, lihakauppoja ja leipomoita vain 10 minuutin kävelymatkan tai parin tai 3 minuutin ajomatkan päässä.Jos haluat tutkia tätä upeaa saarta ja sinun pitäisi !! Lindosin kylä akropoliksellaan valkoisilla pestyillä taloillaan, vilkkaalla yöelämällä helpon matkan päässä. St. Pauls lahti erittäin suosittu hääpaikka! Vain 3. 5km päässä.Rodoksen kaupunki keskiaikaisella vanhallakaupungillaan, joka on ainoa asuttu vanha kaupunki Euroopassa ja UNESCOn kulttuuriperinnön luettelossa, vain 45 km rannikolla voi käydä upeimmissa rannoissa ja lahdissa, kuten Tsambika, Haraki-lahti, Anthony Quinn Bay. Nimi muutama, turistinähtävyydet, Seitsemän lähteet, Perhoslaakso, etelään etelään kauimpaan kohtaan kuuluisan kite-surffaajien paratiisia, joissa Egeanmeri kohtaa Välimeren!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos!

  • Onko majoituspaikassa Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! uima-allas?

    Kyllä, Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos!?

    Ei, Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos!?

    Lähellä majoituspaikkaa Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! sijaitsevat nähtävyydet ovat Aquarium Rhodos, Ellin ranta, Rhodos Sightseeing Train, Rhodes International Airport, Mandráki, Faliraki, Μedieval city of Rhodes, Water Park Faliraki.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! on?

    Majoituspaikan Sea View Villa, Short Walk To The Beach, Restaurants, Bars And 3km From Lindos! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.