Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. (Pollenca, Espanja)

Koko talo/asunto Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. (Pollenca, Espanja)

Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views.

Pine Walk vieressä, 3. kerroksen huoneisto (hissillä), WIFI 2 min upeat näkymät. Huomaa, että noteeratut hinnat sisältävät päivittäisen turistivero! Tämä 2 makuuhuoneen, kulma-asunto on pienessä yksityisessä 14 korttelin päässä. Hotelli sijaitsee aivan Pine Walk -kadun takana lähellä Illa D’or -hotellia. Koska se sijaitsee kolmannessa kerroksessa, sieltä on näkymät joko vuorille tai merelle molemmista kolmesta suuresta ikkunasta. Sieltä on upeat esteettömät näkymät Boquerin laaksoon taakse Se on vain 50 metrin päässä hiekkarannalta, jossa on aurinkotuoleja ja sateenvarjoja, ja Puerto Pollensan keskusta on noin 15 - 20 minuutin kävelymatkan päässä houkuttelevalta jalankulkijalle mäntykävelylle. Huoneistossa on valoisa, täysin varustettu erillinen keittiö, jossa on avoin oleskelutila / ruokailutila, jossa on 4 isoa ikkunaa, hiljattain kunnostettu uudella lattialla. Tämä johtaa yhteen kahden hengen huoneista, joissa on king-size parivuode ... toinen kaksoset sijaitsevat aulan läpi, jossa on vielä suuri ikkuna näkymä vuorille Kylpyhuoneessa on iso suihkupesualtaan ja wc: n kävelymatka Pesukone sijaitsee pienessä viereisessä huoneessa  On kaksi parveketta, edestä on näkymät mäntykävelylle ja merelle, ja siinä on 2 tuolia ja pieni pöytä, ja takana on näkymät Boquerin laakson kukkuloille ja uima-altaalle baarissa. Pohjakerroksen tyylikkäässä baarissa / ravintolassa on iso uima-allas aurinkoa ja lasten alue, joka on avoin maksamaan asiakkaiden käyttöön. Sesonkiaikana siinä on elävää musiikkia (pieni paikallinen yhtye tai kitaristi) maanantaina ja perjantaina. Se päättyy keskiyön pisteeseen Hiljainen katu kerrostalon ja mäntykävelyn välillä tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa Viehättävä Puerto Pollensan lomakeskus sijaitsee Mallorcan pohjoisosassa. Se on ihana ympäristö ja vanhan maailman viehätys tekevät siitä lomailijoiden suosion. Elämä pyörii upeiden hiekkarantojen, sataman ja ulkona sijaitsevien kahviloiden ympärillä. Se on erityisen suosittu perheiden keskuudessa, koska suuri osa lomakeskuksesta on jalankulkija ja tietysti paikalliset ihmiset odottavat lapsia minne ikinä menetkin. Puerto Pollensassa on kaikki - upeat maisemat, kauniit hiekkarannat ja rento ystävällinen ilmapiiri. Suojattu hevosenkengän muotoinen lahti on asetettu Tramuntana-vuoriston upeisiin taustoihin. Ei ihme, että Puerto Pollensa on suosikki perheiden ja pariskuntien parissa, jotka palaavat lomalle kerta toisensa jälkeen. Kauniilla vanhoilla ominaisuuksillaan ja puiden varjossa Pine Walk vie sinut Puerto Pollensan sydämeen vain kymmenessä minuutissa. Matkan varrella löydät useita ravintoloita ja baareja, joissa voit pysähtyä ihailemaan vaikuttavia näkymiä lahdelle

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views.

  • Onko majoituspaikassa Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. uima-allas?

    Kyllä, Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views.?

    Ei, Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views.?

    Lähellä majoituspaikkaa Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. sijaitsevat nähtävyydet ovat Port de Pollença, Port de Alcudia, Puerto de Port de Soller, Platja d'Alcudia, Can Picafort, Porta del Moll - Porta de Xara, Puerto de Valdemossa - Sa Marina, Parc Natural de s'Albufera de Mallorca.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. on?

    Majoituspaikan Pine Walk Adjacent, 3Rd Floor Apartment (With Lift) With Wifi 2 Min Great Views. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.