Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk (Puerto de Pollensa, Espanja)

Koko talo/asunto Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk (Puerto de Pollensa, Espanja)

Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk

UUDELLEEN KIINTEISTÄ LUXURY PRIVATE 3 makuuhuoneen huvila, suuri uima-allas, 100 m PINE WALK TOURIST LICENSE: L12E8261Palms on kaunis nykyaikainen hiljattain rakennettu huvila, jossa on suuri uima-allas, design-keittiö, kolme makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta ja upeat etelään päin olevat uima-altaat, jotka sijaitsevat Puerto Pollencan Pine Walk -alueella - tämä suosittu perhepoliittinen lomakeskus Mallorcan pohjoisosassa. Valmistunut 2017/18, kaikki on aivan uusi ja kalustettu erittäin korkeatasoisesti. Meillä on myös oma jalanjälkitila (Homeaway-koodi 8027176) samassa kadulla, ja sillä on yli 100 arviota (useimmat arviot kaikista huviloista Mallorcassa), voit olla varma samasta palvelusta ja yksityiskohtiin, joita olemme myös soveltaneet Palms! Vain 100 metrin päässä merenrannasta ja rannat, ei ole tarvetta auton pysyä The Palms, koska lomakohteet ovat kaikki kävelyetäisyydellä.Omalla porteillaan sijaitseva huvila on asetettu yhdelle tasolle ja kalustettu erittäin korkealle. Suojattu turvallinen pysäköinti. Kattoterassi, josta on kauniit näkymät Tramuntana-vuorille. Suunniteltu ja kalustettu erittäin korkeatasoisesti, tilava avoin oleskelutila, joka johtaa ulos sisäänvedettävien kaksoisovien kautta laajan altaan kannelle. Aurinkotuoleja, varjostettu ruokapöytä ja ulkoiluhuovat kaikille. Yksityinen uima-allas on laaja 12 m x 8 m, kaakeloitu.Tyylikäs muotoilija käsityönä valmistettu keittiö Bosch-laitteineen ja kaikki odotetut gadgetit ja tilat, kuten juoma-jääkaappi, Tassimo-kahvinkeitin, jääkaappi, pakastin, uuni, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni. BBQ.Makuuhuoneessa, jossa on king size -vuode, on oma yksityinen suihkuhuone, jossa on Hansgrohe-kalusteet ja varusteet. Ranskalaiset ovet johtavat yksityiseen terassiin.Kaikki vuodevaatteet ovat ylellisiä korkeita 600 langan Egyptin puuvillaa. Paksut, pehmeät kylpy-lakanat, käsipyyhkeet ja allaspyyhkeet kaikille vieraille. Runsas kylpytakit kaikille aikuisille. Toinen kahden hengen huone, jossa on king-size-vuode ja oma terassi. Ranskalaiset ovet. Ylimääräinen kahden hengen makuuhuone, joka voidaan konfiguroida superkuneljaksi. Meillä on vuodevaatteet, jotka sopivat tähän huoneeseen, jossa on kaksi erillistä vuodetta tai parivuode. Lisäperhe kylpyhuoneessa, jossa on kaksinkertainen pesuallas ja suuri suihku. Kylpypyyhkeet, uima-altaan pyyhkeet, aikuisten kylpytakit ja ilmaiset tervetullut hygieniatuotteet. Hiustenkuivaajat. Ilmainen tervetuliaispaketti.Ilmastoitu kesä. Lattialämmityksen alapuolella viileämmän kuukauden ajan.Ilmainen nopea langaton internetyhteys, jossa on TV-kanavapalvelu.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk

  • Onko majoituspaikassa Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk uima-allas?

    Kyllä, Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk?

    Ei, Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk?

    Lähellä majoituspaikkaa Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk sijaitsevat nähtävyydet ovat Port de Pollença, Port de Alcudia, Puerto de Port de Soller, Platja d'Alcudia, Can Picafort, Porta del Moll - Porta de Xara, Puerto de Valdemossa - Sa Marina, Parc Natural de s'Albufera de Mallorca.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk on?

    Majoituspaikan Newly Built Luxury Private 3 Bedroom Villa, Large Pool, 100m To The Pine Walk peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.