Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan (Kelheim, Saksa)

Koko talo/asunto Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan (Kelheim, Saksa)

Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan

Moderni huoneisto (45 m2) aivan Tonavan rannalla, jossa on ilmainen Wi-Fi Vain 700 metrin päässä modernista huoneistostamme on Benedictine-luostarin luostari Weltenburg, suosittu matkailijoiden ja päiväretkien kohde! Kelheimista voit tehdä erilaisia veneretkiä Tonavalle - kauniin Tonavan rotkon kautta tai Regensburgiin. Vapautushuone on vain kivenheiton päässä. Vieraile Schulerlochin stalaktiitti-luolassa Essingissa tai Hundertwasser-tornissa Abensbergissä! 15 kilometrin päässä sijaitsevassa satamassa on omia vesialuksia, joiden kanssa haluaisimme antaa perheellesi aloittelijan kurssin vesihiihdon maailmassa. Huoneisto sijaitsee suoraan Tonavan rannalla ja upea näköala luontoon. Paikan päällä voit vuokrata veneitä, polkupyöriä tai kajakkeja tai wakeboardia ja heräämällä. Meidän 45 m2: n moderni kalustettu huoneisto mahtuu 4 hengelle. Makuuhuoneessa on suuri (180 x 200) parivuode, liukuovi-vaatekaappi, kirjoituspöytä ja 55 tuuman taulutelevisio. Viihtyisässä oleskelu- ja ruokasalissa kaksi muuta ihmistä löytää paikan nukkua ulosvedettävässä sohvalla. Täysin varusteltu keittiö, jossa on keraaminen liesi, uuni, jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja astianpesukone, ei jätä mitään toivomisen varaa. Lisäksi on saatavilla riittävästi astioita, ruokailuvälineitä ja keittiön liinavaatteita. Moderni kylpyhuone, jossa on kylpyamme, suihku, wc, pesuallas ja pyyhekuivain, täydentää kokonaiskuvaa. Lisäksi vieraillemme kylpyhuoneessa on pesukone, jossa on kuivatoiminto. Huoneiston kohokohta on suuri terassi, jossa on puutarhakalusteet. Tervetuloa viettämään rentouttava grilli täällä! Voit tietysti käyttää huoneistossa olevaa WLAN-verkkoa maksutta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan

  • Onko majoituspaikassa Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan uima-allas?

    Ei, Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan?

    Ei, Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan?

    Lähellä majoituspaikkaa Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan sijaitsevat nähtävyydet ovat Hauptbahnhof Regensburg, Old Town of Regensburg with Stadtamhof, Sankt Anton, Ingolstadt Village, Dreieinigkeitskirche Regensburg, document Schnupftabakfabrik, Goldener Turm, Domschatzmuseum Regensburg.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan on?

    Majoituspaikan Moderne Ferienwohnung (45 M2) Direkt Am Donauufer Mit Kostenfreiem Wlan peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.