Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo (Vicenza, Italia)

Koko talo/asunto Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo (Vicenza, Italia)

Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo

Upea huoneisto vierastalossa Villa Valmarana freskot Tiepolo Olemme palauttaneet Villa Valmaranan Foresteria-vanhan vanhan kääpiöille, muuttamalla sen tilavaksi ullakoksi, jossa on kaikki mukavuudet. Vieraamme voivat käyttää huoneistoa, jossa on avoin oleskelutila, jossa on sohvapaketti, suuri kirjasto, joka on täynnä nimikkeitä ja matkaoppaita, ja keittiö, jossa on kaikki mitä tarvitset ruoanlaittoon kotona. syödä suurella ruokapöydällä tai viehättävällä laskurilla, joka erottaa todellisen keittiön muusta olohuoneesta. Talossa on 3 makuuhuonetta, makuuhuone, jossa on vielä koristeellisia freskoja, huone, jossa on kaksi sänkyä, jotka voidaan yhdistää kaksinkertaiseksi ja huone, jossa on kolme vuodetta. Molemmille huoneille on ominaista maalaistyyliset kattopalkit. Tärkeimmässä kylpyhuoneessa, joka on myös koristeltu freskoilla, on kylpyamme, toissijainen kylpyhuone suihkun sijaan. Lämmin peitot ja laadukkaat vuodevaatteet ovat asiakkaiden käytettävissä jokaisessa huoneessa ja talossa on wi-fi, ilmastointi, pesukone ja astianpesukone.Kutsumme vieraamme viehättävään ja ainutlaatuiseen oleskeluun ihana monumentaalinen monimutkainen frescoed Giambattista ja Giandomenico Tiepolo, aina asuu perheemme. Vuosien varrella olemme ylpeitä siitä, että olemme isännöineet samassa guesthousessa, jossa pysyt, kuten Johann Wolfgang Goethe, Goffredo Parise ja Carlo Scarpa.Vuokraan sisältyy myös mahdollisuus vierailla rakennuksessa ja majatalossa ilmaiseksi ja ihailla Giambattistan ja Giandomenico Tiepolon freskoja. Guesthousessa on myös baari, jossa voit nauttia kahvista tai aperitiivista rentoutuen terassilla. Huoneisto on uusi ja lämmin, ja siitä on näköala viehättävään Valletta del Silenzioon, vain muutaman minuutin päässä Vicenzan keskustasta Berici-kukkuloiden rinteillä. Jos haluat käydä Palladio par excellence -kaupungissa, tai kauniissa ympäröivissä taidekaupungeissa, tutustu venetsialaisiin huviloihin tai vain kävellä lumoavan Berici-vuoren läpi, Villa Valmarana on erinomainen lähtöpaikka, jota helpottavat myös oppaat läsnä kirjastossamme. Suosittelemme epäilemättä kuuluisaa La Rotondan huvilaa, joka sijaitsee muutaman askeleen päässä asunnosta tai päiväretkistä Padovan Veronaan ja Venetsiaan (mutta myös Bassano del Grappa ja Asiago), jotka ovat erittäin nopeasti junalla Vicenzan asemalta, joka on muutaman minuutin ajomatkan päässä Villa. Hyvin lähellä huvilaa on myös viehättävä Borgo Berga, jossa on muutama vuosi sitten avattu kätevä supermarket ja pizzeria. Jos haluat neuvoja ehdotetuista vierailuista, alueen ravintolat tai hinnat eivät epäröi kirjoittaa meille.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Concierge-palvelu
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo

  • Onko majoituspaikassa Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo uima-allas?

    Ei, Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo?

    Ei, Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo?

    Lähellä majoituspaikkaa Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo sijaitsevat nähtävyydet ovat Arena di Verona, Verona Porta Nuova, Padova Vintage Festival, Padova Central Station, Piazza Bra, Casa di Giulietta, Piazza delle Erbe, Veronetta.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo on?

    Majoituspaikan Magnifico Appartamento Nella Foresteria Di Villa Valmarana Affrescata Da Tiepolo peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.