Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea (Torre del Mar, Espanja)

Koko talo/asunto Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea (Torre del Mar, Espanja)

Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea

Luxury aurinkoinen huoneisto lähellä merta 80m2 oma terassi, Netflix, Wifi Ainutlaatuinen lomailu perheellesi. Nauti aurinkoisista päivistä Torre Del Marissa suurella kattoterassilla, josta on upeat näkymät ympäristöön. Saatavilla on aurinkotuoleja, terassikalusteet ja kaasugrilli. Herkullinen nautinto on esityslistalla. Huoneisto sijaitsee 500 metrin päässä laaja hiekkaranta ja ihana Promenade (paseo) Torre Del Mar. Kivetty hiekka nauha rannalla on ihana tehdä kauniita kävelee nauttien miellyttävä merituuli. Huoneisto sijaitsee lähellä keskustaa pienessä rakennuksessa vain 3 kerrosta. Auto ei ole välttämätön. Supermarket kuten Dia, Supersol ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä. Olohuoneessa, ruokasalissa, keittiössä voit nauttia kauniista valoisasta espanjalaisesta auringonvalosta. On taulutelevisio Hd Smart TV kansainvälisillä kanavilla, TV Flanderi, saksalaiset kanavat, Wifi, radio, DVD-soitin ja Netflix. Avokeittiö on täysin varustettu uuni, mikroaaltouuni, halogeeni liesi, liesituuletin ja jääkaappi ja pakastin. Siellä on sekä Senseo että Nespresso-kahvinkeitin, joten voit nauttia henkilökohtaisesta kahviestasi. Lisäksi juicer ja leivänpaahdin, vedenkeitin teekannu hyvä aamiainen. Jotkut kahvipannut, tee, oliiviöljy ja erilaiset yrtit ovat aina valmiita. Kolme makuuhuonetta, kaksi parivuode (1.60x2m) (1.40x2m) ja mukavat puolikova patjat. Kylpyhuone kylpyammeella, suihku, wc, pesuallas ja bidee on vieressä päämakuuhuone. Kolmas makuuhuoneessa on 2 erillistä vuodetta (0,90m x 2m), jossa on mukava patja ja patja. Suihkuhuone, jossa wc, pesuallas, peilikaappi ja suihku sijaitsee vastapäätä makuuhuoneessa erillisillä vuoteilla. Ilmastointi (kuuma + kylmä) koko talossa. Olohuoneen portaikon kautta tulet 70m2: n yksityiselle kattoterassille, jossa voit ottaa aurinkoa lepotuoleilla. Lisäksi on suuri aurinkosuoja. Viihtyisässä illallisessa on BBQ (plancha) ja puiset huonekalut. Olohuoneeseen on pieni terassi 6m2. Meren läheisyys, kohtuuhintaiset ravintolat, kaupat, 'el ingenio' -kauppakeskus ja vesipuisto 'aqua velis' ovat lisäarvoa lomallesi. Rakennuksen edessä on urheilukoulu, jotta voit nähdä jotain leikkikentällä koko päivän. Joten on elämää, mutta ei häiritsevää. Ominaisuudet Torre Del Mar: Vilkas ja viihtyisä kadulla, kaunis bulevardi, ranta virkistys lapsille, edulliset ja mukavat ravintolat. Turistinen mutta säilyttää tyypillinen espanjalainen luonne.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea

  • Onko majoituspaikassa Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea uima-allas?

    Kyllä, Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea?

    Kyllä, Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea sijaitsevat nähtävyydet ovat Malagan lentokenttä, Benalmádena Costa, Playa de la Malagueta, Arroyo de la Miel, Centro Histórico, La Carihuela, Torreblanca, Alcazaba.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea on?

    Majoituspaikan Luxurious And Cozy Apartment 500 Meters From The Sea peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.