Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area (Wintrich, Saksa)

Koko talo/asunto In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area (Wintrich, Saksa)

In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area

rauhallisessa kylässä paikalla lumoava puutarha ja metsämaata Tule lepäämään Luckau. Sydämessä Hannover Wendland, ympäröivät pellot ja metsät, upea kohde sijaitsee vanhoja lajikkeita hedelmäpuita, puutarha, niitty ja pieni lehtipuu metsä lampi ja monet ahdisti paikoissa, jotka kutsuvat lepäämään, kuunteluun chirping lintujen ja Ride sammakot kuolivat. Keväällä ja syksyllä, usein tuhansia nostureita levätä matkallaan ovella. Pari nostureita pesivät alueella, on kuullut, joskus havaittu. Illalla voit nähdä lentävät lepakot. Kiinteistö sijaitsee yli 8000 neliömetriä suuri maatila reunalla pieni kylä Luckau. Vieressä vanha navetta alkaen 1802, joka oli rakennettu asuinpaikka täällä taas, on talon ristikkorakenteinen. Keittiö - kanssa Klöntür - ja aamiaishuoneessa, jota voidaan käyttää makuuhuone, alakerrassa valhe. Ullakko on suuri, avoin, kutsuva tila, toisella puolella makuuhuone, toisella asumiseen.Uinti + asemat: In Clenze, noin 5 km päässä, on erittäin mukava uima-allas.Vuonna Güstritz, myös 5 km päässä, on suuria lampia ja pieniä järviä, joita mielellään käytetään monissa uimiseen.Lüchow ja Salzwedel ovat sisäuima-altaat.Lähimmät rautatieasemat ovat Schnega asemalta ja Salzwedel, molemmat noin 14 mailin päässä. Hundertwasser Station Uelzen on noin 40 km päässä.Kiinteistöstä on suojaisessa paikassa metsän reunassa puumaja - kota 3,5 metrin korkeuteen, ei vettä, ei sähköä, mutta neulottu Ride sammakoita yöllä ja Gezwitzscher linnut aamulla kaikkea. 2 patjat ovat saatavilla, makuupussit tuo sinulle. Yksi voi treehouse (per yö 20 €) vuokrata vain yhdessä House.Pyöräily + Lemmikit: Wendland on ihanteellinen alue pyöräilyyn. On erinomainen polkupyörä verkko, yhteensä vähän liikennettä, ei kaltevuudet. Upea Landschaftem, nähtävyyksiä. Erinomainen pyöräily kartat viitteitä kulttuuriset ja maantieteelliset piirteet. Ja sinä olet polkupyörää käytettävissä. Siellä on myös pieni valikoima kirjoja ja taidetta kirjoja Wendland ja Altmark. Vanha hansakaupunki Salzwdel pääsee helposti polkupyörällä, puu kakku on ihana siellä ja joku joka rakastaa vanhoja kirkkoja voi saada tarpeeksi siellä. Minun kärki on pieni kylä kirkko Osterwohle, joka valmistui vuonna 1621, sen jälkeen (lähes) ennallaan. Kuitenkin pieni kivikirkoista Wendland ovat näkemisen arvoisia.Koirat ja / tai kissat, jne. ovat tervetulleita. Pet € 10 viikossa.Yksi ei voi (vielä) mainostaa, että kierros kylät ovat pyytäneet Hannover Wendland, voidaan saattaa luettelon Unescon maailmanperintökohde.Urheilu: vaellus, pyöräily, uinti, melonta, ratsastus, rullaluistelu, Lintutieteellinen havaintoja - ja luonnon monimuotoisuutta hahmottaa: Fireflies, lepakot, blindworm, musta haikaroita, valkoinen haikaroita, nosturit, Bülow, ja kun pilvet ovat menneet: tähtitaivas, olet ei saa unohtaa. Ja loput ... Tulet hämmästymään!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Puhelin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area

  • Onko majoituspaikassa In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area uima-allas?

    Ei, In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area?

    Kyllä, In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area?

    Lähellä majoituspaikkaa In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area sijaitsevat nähtävyydet ovat City Hall Wittenberg, Rundlingsmuseum Wendlandhof Lübeln, Gundelfinger, Erlebnisbad, Arendsee, Hundertwasser Station, Jod-Sole-Therme, Museumsdorf Hösseringen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area on?

    Majoituspaikan In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.