Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] (Groß Wittensee, Saksa)

Koko talo/asunto Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] (Groß Wittensee, Saksa)

Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755]

Asunto / sovellus. 3 vieraalle, joiden pinta-ala on 70 m², Groß Wittensee (51755) Korkea ilma Wittensee Apt. 1Lomat lomalla - uudet lämmitetty ulkouima-allas - löydä mahdollisuudet:Vuoden 2017 hiljattain luotu tyylikäs ja erittäin mukava 5 tähden huoneistohuoneisto 2 aikuiselle ja 2 lapselle olkikaton alla vanhoissa seinissä suojaisella paikalla Groß Wittensee ja Haby välillä Hüttener Bergen luonnonpuistossa odottaa sinua. Nauti aamiaista omalla terassilla, jossa on Friesenwall ja upeat näkymät niityille.Niin kaunis näkymä, niin monia mahdollisuuksia:Erityinen korostus: Puutarhan lämmitetty uima-allas (24 ° C) kutsuu sinut nauttimaan uinnista toukokuusta lokakuun loppuun (syvyys 8 x 4 m, 150 cm syvä), joka on erityisen mielenkiintoinen edeltävänä. Voittajavedot.Mutta myös veden ystävät ovat pilaantuneita valinnasta:Pieni uimapiste Wittenseeyn pääsee jalkaisin niittyjen kautta noin 10 minuutissa. Järvi on pitkään melko matala rannikkoalueella, joten se sopii hyvin lapsille. Tai pyöräilet 25 minuuttia Eckernförden hiekkarannalle rantatuoleillaan. Yleensä lukuisat pyöräily- ja retkeilyreitit, mukaan lukien Kielin kanava, odottavat sinua!Ja hevosen ystäville: Tuo hevosesi mukanasi (saatavilla on uusia, ilmavia laatikoita varusteineen ja laitumella) ja käytä ratsastuspolkuja suoraan tilalta.Lisäksi Wittensee on paratiisi kalastajille ja surffaajille, surffauspaikka lähellä.Hyvä ostosmahdollisuus annetaan Groß Wittenseessä sunnuntaina avautuessa.Lomakodisi sijaitsee pohjakerroksessa, ja siinä on erityinen tunnelma vanhoilla puupalkeilla ja meri-pohjoismaisella tyylillä. Siinä on kaikki mukavuudet. Tilava sisäänkäynti-alue ja erittäin aurinkoinen olohuone, jossa on 2 lasiovea, avoin keittiö ja näköala ruokasali, odottavat sinua. Makuuhuoneessa on mukavat parivuode (1,80 x 2 m), pimennysverhot ja ylimääräinen taulutelevisio.Pienessä, viihtyisässä 'Kojenzimmerissä' on toinen pieni parivuode (1,30 x 2 m) korkeintaan 2 lapselle tai aikuiselle. Huoneisto on suunniteltu 2 aikuiselle ja 2 lapselle, olohuoneessa olevaa sohvaa voidaan käyttää vuodesohvana (leveys 1,40 m). Hyvin hoidettu kylpyhuone, jossa suihku, bidee ja pesukone / kuivausrumpu Wi-Fi ilmaiseksi. Ja autosi ja polkupyörät eivät ole liian lyhyitä (pysäköinti pihalla). Kaksi muuta huoneistoamme Belle Etage -huoneistossa löytyvät myös täältä kohteilla 51756 ja 51758.Muista käydä osoitteessa www. korkea ilma-Wittensee. de! Odotamme innolla tapaamistamme!Valinnaiset palvelut:- E-pyörä 17.50 EUR per henkilö per yö- Polkupyörä 10,50 EUR / henkilö / yö- Hevoslaatikko 10. 50 EUR per yö

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Kaapelitelevisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755]

  • Onko majoituspaikassa Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] uima-allas?

    Kyllä, Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755]?

    Ei, Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755]?

    Lähellä majoituspaikkaa Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] sijaitsevat nähtävyydet ovat WackenOpenAir, Rømø-Sylt Linie, Schönberg Beach, Kiel Hauptbahnhof, U 995 Submarine and Cenotaph, Sluice System in Kiel-Holtenau, Aquarium Geomar, Seehafen Kiel.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] on?

    Majoituspaikan Hoheluft Am Wittensee Apt. 1 - [#51755] peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.