Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area (Pommerby, Saksa)

Koko talo/asunto Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area (Pommerby, Saksa)

Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area

Gemütl-mökki + wifi, 1,5 km rannalle, aidattu leikkipaikka / nurmikko Rauhallinen ja luonnollinen lomamökki, jossa on hyvin erityinen viehätys, sijaitsee Geltingerin lahden ja avoimen Itämeren välissä. Se on 106 m², valoisa, ja siinä on 3 makuuhuonetta. jopa 8 hengelle ja olohuone, jossa on puuhella. WLAN saatavilla!Koe monia onnellisia tunteja aurinkoterassilla, jossa on takka ja grillausmahdollisuus, ja 1500 m2: n suuri leikkipaikka ja nurmikko, jossa on ulkosuihku ja wc. Jotta koira voi nauttia lomasta kunnolla, noin 1000 m2 on täysin aidattu. Se on koti taiteilija Peter Nagel, joka asui täällä vuosina 1949-1960. Muthesius-taideakatemian opetuksen jälkeen hän järjesti säännöllisesti taiteellisia työpajoja.Hyödynnä nimetyt pyöräily- ja vaellusreitit rentouttaville ajoille avoimen Itämeren raikasta meri-ilmaa ajatellen Tanskaan. Löydä ainutlaatuinen NSG 'Geltinger Birk', jossa on erilaisia lintulajeja, harvinaisia kasveja ja suuri karja.Falshöftin rannalla (1,5 km) on häät majakka. Tässä on yksi nimetyistä koirarannoista. Hyvä ruoka hemmottelee sinua erilaisia kulinaarisia herkkuja.Schleswig-Holstein - merien välinen maa. Alle 70 km ovat pohjoisen ja Itämeren välissä ja takaavat sinulle puhtaan, terveellisen ja raikkaan merilennon.Tämä on toinen syy siihen, miksi Pommerby sai tunnustetun lomakkeen otsikon.Kalastajille: Erittäin suosittu on sillien kalastus Schleyssä Kappelnissä maaliskuusta toukokuuhun. Itämeren surffikalastus maaliskuussa ja meritaimenen voi mennä koukkuun. Turska ja punakampela voidaan pyydystää ympäri vuoden toukokuussa. Merikalastusretkiä on mahdollista Maasholmilta. Saatavilla olevat lomakupongit.Jos haluat ottaa töitä pois, sinulla on mahdollisuus varata pyykkipaketti. Tähän kuuluvat pyyhkeet eri kokoisina, teepyyhkeet, lakanat, tyynyliina ja pussilakana. Liinapaketista veloitetaan 15 € per henkilö / oleskelu. Tämä maksu voidaan maksaa paikan päällä.Gasgrillliebhaberille tarjoamme uuden kohokohtana kaasugrillin, jossa on kolme poltinta ja ylimääräinen liesi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area

  • Onko majoituspaikassa Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area uima-allas?

    Ei, Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area?

    Kyllä, Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area?

    Lähellä majoituspaikkaa Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area sijaitsevat nähtävyydet ovat Rømø-Sylt Linie, Schönberg Beach, Fynshav Badestrand, Danfoss Universe, U 995 Submarine and Cenotaph, Sluice System in Kiel-Holtenau, Aquarium Geomar, Naturschutzgebiet Geltinger Birk.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area on?

    Majoituspaikan Gemütl, Quiet Cottage With Wifi, Terrace U. Fenced Playground / Sunbathing Area peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.