Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment (Rubkow, Saksa)

Koko talo/asunto Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment (Rubkow, Saksa)

Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment

perheystävällinen huoneisto, jossa on suuri puutarha - asunto Mukava huoneisto sijaitsee idyllisessä ja erittäin hiljainen kerrostalo. Takaisinperintä löytyy suuri puutarha, joka tarjoaa monia Verweilmöglichkeiten, terassit, riippumatossa, piknik, palo kulho ja leikkipaikka pöytätennis ja swing. Vanhempi sopiva huoneisto on pohjakerroksessa ja on erillinen sisäänkäynti. Kaikissa viihtyisä kolmen huoneen huoneisto on sisustettu rakkaudella, mänty huonekalut ja muutos matto laatta ja puulattia edistää hyvinvointia. Olet tervetullut ruokailla keittiössä liesi, eläkkeelle hyvän kirjan kirjahyllyn olohuoneessa tai yksi harvoista sateinen päivä, jäädä pelin tai television siellä. Huoneistossa on täysin varustettu, vuodevaatteet ja pyyhkeet, keittiö on varustettu mikroaaltouuni, liesi ja astianpesukone. Olohuoneessa on televisio, radiopuhelin yksityisten numeron ja DVD-soitin saatavilla. Keittiö on perustettu olohuone oleskelualue. Suurempi kaksi makuuhuonetta on parivuode ja teenurkkaus, kaksi muuta mukavaa sänkyä. Kylpyhuoneessa on moderni suihku, siellä myös asunto Yksityinen pesukone on sijoitettu. Koirat ja muut lemmikit ovat tervetulleita. Polttopuut tarjotaan maksutta.loma:Vanhempi-ystävällinen huoneisto sijaitsee pohjakerroksessa ja siinä on erillinen sisäänkäynti. Kaikissa viihtyisä kolmen huoneen huoneisto on sisustettu rakkaudella, mänty huonekalut ja muutos matto laatta ja puulattia edistää hyvinvointia. Olet tervetullut ruokailla keittiössä liesi, eläkkeelle hyvän kirjan kirjahyllyn olohuoneessa tai yksi harvoista sateinen päivä, jäädä pelin tai television siellä. Huoneistossa on täysin varustettu, vuodevaatteet ja pyyhkeet, keittiö on varustettu mikroaaltouuni, liesi ja astianpesukone. Olohuoneessa TV, radio, puhelin on oma numero ja DVD-soitin ovat käytettävissä. Keittiö on perustettu olohuone oleskelualue. Suurempi kaksi makuuhuonetta on parivuode (180x200, erilliset patjat) ja teenurkkaus (2 kuppia, vedenkeitin, teetä, kahvia), kaksi muuta mukavaa sänkyä (90x200). Kylpyhuoneessa on moderni suihku, siellä myös asunto Yksityinen pesukone on sijoitettu. Polttopuut veloitamme tarjoaa.Saapuminen on mahdollista klo 14.00-18.00 ja lähtöä klo 07.00-10.00.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment

  • Onko majoituspaikassa Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment uima-allas?

    Ei, Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment?

    Kyllä, Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment?

    Lähellä majoituspaikkaa Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment sijaitsevat nähtävyydet ovat Międzyzdroje, Ahlbeck An der Seebrücke, Koserow, Adventsmarkt auf Burg Klempenow, Plaża Świnoujście, Park Zdrojowy, Sellin, Ostseebad Sellin Nordstrand.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment on?

    Majoituspaikan Family Friendly Apartment With Large Garden - Apartment peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.