Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Craftsman Built House Provides Stunning Retreat (Dunedin, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Craftsman Built House Provides Stunning Retreat (Dunedin, Uusi-Seelanti)

Craftsman Built House Provides Stunning Retreat

Käsityöläisten rakennettu talo tarjoaa upean perääntymisen Nau mai! Haere mai! Käsityöläinen rakensi kodin 4 hehtaarin puutarhaan ja paljastettu alkuperäinen pensaikko antaa sinulle kaikki kodin mukavuudet upeassa maaseudun merenrantaympäristössä. (Aamunkuoro on erinomainen!)Broad Bayssä sijaitseva 'Waiata Manu' tarjoaa sinulle mahdollisuuden virkistää energiaa bushin, rannan ja meren rauhallisessa ympäristössä. Tai voit tutustua parhaimpiin mahdollisuuksiin virkistys- ja villieläinmahdollisuuksista, joita tämä kaunis alue tarjoaa.Talo on rakennettu omistajalle neljään tasoon vähentääkseen rakennuksen vaikutuksia, ja siinä on massiivipuinen keittiö ja 2 takkapuuta lämmitykseen (yksi keittiössä-ruokasalissa, toinen suuressa olohuoneessa) .Voit nauttia upeista näkymistä laajat kannet ja nauti valmiista kirjasto- ja lautapeleistä. Talo on sisustettu käyttämällä hienoimpia ennalta rakastettuja esineitä ympäristövaikutusten vähentämiseksi. (Katso Crown Lynn- ja Temuka-kokoelmat!). Polttopuuta kasvatetaan kiinteistössä, ja sinua pyydetään korvaamaan se, mitä käytät puutarhassa.Yhdessä makuuhuoneessa on parivuode ja parvi-sänky yläpuolella. Toisessa makuuhuoneessa on 2 sohvavuodetta parvella. Tärkeimmän olohuoneen yläpuolella olevassa välikerroksessa on ulosvedettävä vuodesohva, jossa on ylimääräinen queen-patja (Queen-sängyn alla) mukavuuden lisäämiseksi. Talo voi nukkua yhteensä noin 8. Ylimääräisiä patjoja on useita ja varahuopaa ja tyynyjä on paljon. Kylpyhuone on keittiötasossa ja siinä on täyspitkä kylpyamme, suihku, pesuallas ja erillinen wc.Talon takana olevat kävelyreitit mahdollistavat pääsyn Aramoanan ja avoimen valtameren päälle osaston yläosassa olevalle polttopuunistutukselle.Huomaa, että kyseessä on keskeneräinen työ ja kolmella sisäportaikolla on kaide, mutta siinä ei ole pystysuoria kaiteita, joten talo saattaa olla sopimaton pienille lapsille.Nauti upeasta sijainnista, arvosta kasvistoa ja eläimistöä, rentoudu mukavasti korkeammassa sisustuksessa, arvosta estetiikkaa ja kerro meille, miten voimme tehdä siitä vielä paremman.Nau mai Haere MaiErityisolosuhteet:Kun ajat Otagon niemimaalla, älä oleta, että GPS näyttää todelliset tiet! Lataa ohjeet yksityiskohtia varten reiteistä.Ajotie on haaste joillekin, mutta mikään ongelma, kun pidät nopeuttasi. Käänny ylhäällä. Älä nosta hinausautoja ylöspäin tarkistamatta ajoa ensin. Talo on 4 tasossa, joten portaita on! Talo on keskeneräinen työ, joten pystysuoria balustereita ei ole vielä läsnä kolmella portaiden lenolla. Tämä saattaa olla ongelma pienille lapsille. Tavallinen vastaus 48 tunnin sisällä.HUOMAUTUS: Kiwi bach -perinteen mukaan sinun odotetaan: siivota talo ja tee astiat ennen lähtöä; Tuo omat liinavaatteet (pyyhkeet / lakanat / teenpyyhkeet);

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Craftsman Built House Provides Stunning Retreat

  • Onko majoituspaikassa Craftsman Built House Provides Stunning Retreat uima-allas?

    Ei, Craftsman Built House Provides Stunning Retreat ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Craftsman Built House Provides Stunning Retreat?

    Ei, Craftsman Built House Provides Stunning Retreat ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Craftsman Built House Provides Stunning Retreat pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Craftsman Built House Provides Stunning Retreat tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Craftsman Built House Provides Stunning Retreat?

    Lähellä majoituspaikkaa Craftsman Built House Provides Stunning Retreat sijaitsevat nähtävyydet ovat Dunedin Airport, Larnach Castle, Hotere Garden Oputae, Port Otago, Otago Peninsula, Forsyth Barr Stadium, University of Otago, New Zealand Sports Hall of Fame.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Craftsman Built House Provides Stunning Retreat on?

    Majoituspaikan Craftsman Built House Provides Stunning Retreat peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.