Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra (Algarinejo, Espanja)

Koko talo/asunto Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra (Algarinejo, Espanja)

Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra

Maaseutu, uima-allas, joki, 1-8, Andalusia, WIFI, poreallas, Alhambra, vaellus El Tajil on maalaistalo, joka sijaitsee virran vieressä, 50 metrin päässä vesiputouksesta. Se on vanhassa risteyksessä sen vieressä, joka oli myynti, jonka matkustivat matkustajat, jotka tulivat Algarinejoon 'Vía Pecuaria de Lojan' jälkeen. Sen vieressä on luonnollinen luola, jonka pinta-ala on noin 50 m2 ja joka on asunut neoliittisen luostarin jälkeen. Kesällä meillä on luomupuutarha, jossa on tomaattia, paprikaa, munakoisoa, kurkkua jne., Jotta vuokralaiset voivat maistaa ja kasvattaa niitä. Uima-allas, jossa on suuri solarium, jossa on poreallas, ja katettu kuisti, jossa on kanerva ja kasvisruoka. Se on majoitus, jossa on tämän vuosisadan mukavuudet ja joka on piilotettu vaikuttavan erillisalueen piilossa olevien salaisuuksien joukkoon. Etsi kiviäsi eläinten tai vihannesten fossiileja, levätä veden ääneen ja upota tunteita sisältävään maailmaan. Nauti upeista kävijöistä tai pyöräilystä Andalusian keskustassa.Talon vieressä on ekologinen puutarha, jossa kasvatamme vuokralaisten tarjoamia tuotteita ja ruokia, kuten viinirypäleet, viikunat, pavut, sipulit, luumut, pähkinät, tomaatit, kurkut, paprikat ja munakoisot (ajan mukaan). vuosi). Grilli, puuhella, pysäköinti, uima-allas (5 x 4 m), yövalaistus, avoinna 1.-1. Kolumbian riippumatot, WIFI koko kiinteistössä. Terassi, josta on upeat näkymät joelle. Vesiputous noin 50 m päässä talosta, kuulet veden putoavan talosta. Luonnollinen luola kalliossa, joka on asunut sen jälkeen, kun neoliittinen on päässyt samasta talosta (kuntoutus- ja ilmastointimenetelmä pienelle asunnolle). Keinut, pöytätennis ja pulssi pneumaattiseen ammuntaan. Mahdollisuus vuokrata kolme polkupyörää retkiä ympäri taloa.etäisyydet:Cordoba, katedraalin moskeija ja Medinat Azahara: 115 km, 1h 30 'Granadan Alhambra: 80 km, 1h 20 'Sierra Nevadan hiihtokeskus: 120 km, 2h 5 'Malaga, Costa del Sol: 110 km, 1h 40 'Málaga, Ronda: 150 km, 2h 20 'Sevilla: 205 km, 2h 50 'Jaén, Ubeda ja Baeza: 150 km, 2h 50 'Granada, Algarinejo: 3 km, 5 'Córdoba, Almedinilla ja Priego de Córdoba: 19 km, 30 '

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra

  • Onko majoituspaikassa Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra uima-allas?

    Kyllä, Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra?

    Kyllä, Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra?

    Lähellä majoituspaikkaa Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra sijaitsevat nähtävyydet ovat El Higuerón, Fiestas en honor a San Sebastián, Conjunto Histórico, Palacio de los Córdova, Barrio de la Villa, Plaza de Toros, Playas de Cesna, San Juanillo en los Grupos.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra on?

    Majoituspaikan Cottage, Pool, River, 1-8, Andalucia, Hiking, Wifi, Hot Tub, ,alhambra peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.