Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia (Lagoa, Portugali)

Koko talo/asunto Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia (Lagoa, Portugali)

Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia

Viihtyisä ja hiljainen upealla näköalalla Atlantin valtamerelle ja 5 minuutin päässä rannalta Viihtyisä ja romanttinen 2 makuuhuoneen huoneisto, 1WC, täysin varustettu olohuone ja keittiö, terassi upealla merinäköalalla ja unohtumaton auringonlasku.Casa_THE HEAVEN -sivustolla tunnet olosi 'kotoisaksi' ja yksityisyydellä, jota mikään hotelli ei voi tarjota sinulle.Sijaitsee 6 km päässä Ferragudon kylästä, kallioilla, meren rannalla, upea näköala Atlantin valtamerelle ja Portimão satamaan, ja 200 metrin päässä viehättävästä Caneiros-rannasta ja 250 metrin päässä kauniista ja suojaisesta Praia do: sta Pintadinho. Vapaa pääsy osakehuoneistoon.Casa_THE HEAVEN on ihanteellinen luonnon ystäville, sillä se on 100% luonnonmuotoista meren ja kasvillisuuden suhteen ja jossa voit nauttia lintujen, pääasiassa lokkien, haikaroiden ja nielujen lennon seuraamisesta.Casa_THE HEAVEN on ihanteellinen myös niille, jotka haluavat tutustua Algarveen, koska sen sijainti on keskellä Algarven merenrannikkoa.Ferragudo on pieni kalastajakylä Algarvessa, joka sijaitsee Araden suistossa Portimão edessä. Erittäin viehättävä, kylä on hyvin säilynyt alkuperästään ja siinä on kahviloita, jäätelöbaareja, ravintoloita, pankkeja, postia, apteekkia, tupakkakauppaa ja perinteistä kauppaa.Muutettaessa talomme kohti Ferragudoa, löydät Forte de S: n. João do Arade (Ferragudon linna)S-linnake João do Arade erottaa Praia da Angrinhan Praia Grande de Ferragudosta (erittäin rauhallinen ja missä Arade-joki kohtaa meren)Ferragudo Granden ranta on 1000 metriä pitkä, sillä on sinilipun parkkipaikka, se on erittäin hiljainen ja sitä pidetään yhtenä Algarven parhaimmista rannoista lapsille. Sitä vartioi pelastushenkilökunta partioaluksella, etsintäpylväillä ja kapteeni vartioi. Useiden ravintoloiden ja rantakahviloiden kanssa suosittelemme 'NAU' -ravintolaa ja -baaria sekä Kalun rantabaaria. Keskimääräinen veden lämpötila kesällä: 22º / talvi: 15ºKesäisin on puhallettava puisto, jossa lapset voivat pitää hauskaa, ja siellä on myös vuokrata kajakkeja.Hyvin lähellä, mutta vastakkaiseen suuntaan, noin 9 km päässä on myös Carvoeiron kylä. Carvoeirossa on paljon viehätysvoimaa ja matkailua, ja se on erittäin vilkas, ja turistit vierailivat sitä ympäri vuoden.Jos pidät liikkumisesta ja yöelämästä, siirry Praia da Rochan rantaan (noin 8 km päässä), josta löydät paljon viihdettä, baareja, ravintoloita ja yökerhoja.Casa_THE HEAVEN on täydellinen paikka nauttia absoluuttisesta rauhasta ja hiljaisuudesta luonnollisessa ympäristössä, mutta lähellä kaikkia nähtävyyksiä, seikkailuja ja nähtävyyksiä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia

  • Onko majoituspaikassa Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia uima-allas?

    Ei, Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia?

    Kyllä, Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia?

    Lähellä majoituspaikkaa Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia sijaitsevat nähtävyydet ovat Praia da rocha, Faro Airport, Marina of Portimâo, Pinhão beach, Dona Ana beach, Praia da Rocha Baixinha, De Vilamoura, Praia de Armação de Pêra.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia on?

    Majoituspaikan Cosy & Quiet Com Uma Vista Magnífica Sobre O Oceano Atlântico E A 5 Min Da Praia peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.