Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, (Börgerende-Rethwisch, Saksa)

Koko talo/asunto Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, (Börgerende-Rethwisch, Saksa)

Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach,

Mukava iso sviitti, uima-allas ja sauna, 30 metriä rantaan, suuri etelään päin oleva parveke 58 m²: n suuruudeltaan suunniteltu valoisa kahden huoneen savuton huoneisto 2-50 sopii korkeintaan 4 henkilöä. Tämä sviitti on yksi suurimmista kahden huoneen huoneistoista.Sen lisäksi, että makuuhuoneessa on 1,80 m leveä runkopatja, olohuoneessa on mukava ns. Pitkittäinen vuodesohva, jossa on mukava makuutila 1,60 x 2,00 m. Myös avautunut sinulla on vielä riittävästi tilaa oleskelutilassa. Sviitissä on täysin varustettu keittiö, kaksi TV: tä, sohva, kirjoituspöytä, suuri laatikkopohjainen sänky (1,80 x 2,00), vaatekaappi ja suuri kylpyhuone sadesuihkulla. Nauti aurinkoisesta etelään päin olevasta parvekkeesta molemmista huoneista, joissa on osittainen näköala Itämerelle ja hyvin hoidettu puisto ja paddock hotellin vieressä.Huoneisto 2-50 sijaitsee Waterkant Suites -hotellin toisessa kerroksessa, joka on avattu heinäkuussa ja jota ylläpitää Upstalsboom, yksi johtavista palveluntarjoajista. Täällä voit nauttia tilavasta kahden huoneen huoneistosta yhdessä hotellin mukavuuksien ja palveluiden kanssa - tilavasta aulasta, jossa on vastaanotto, 600 m²: n spa-alue, luovia kulinaarisia tarjouksia zubuchbaren-buffetaamiaiseen hotellin ravintolassa. Tai nauti itsellesi oma sviitti, jossa on täysin varustettu keittiö, jossa on astianpesukone, jääkaappi pakastin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin ja kahvinkeitin sekä Nespresso-kone (kahvia ja kapseleita ei sisälly).Hyödynnä maksutta nykyaikaista ja ylellistä wellness-aluetta, jossa on suuri sisäuima-allas, saunat (suomalainen sauna 90 °, biosauna 60 ° ja höyrysauna 55 °), kokemus suihkut ja levät. Aparthotel Waterkant Suites -hotellissa on myös vastaanotto, aula, hissi, maanalainen pysäköinti ja pyörävarasto. Jokaisessa huoneistossa on maanalainen pysäköintitila, jonka voit varata 10,00 euroa päivässä (suositeltava)Itämeri on kirjaimellisesti jalkojesi täällä - vain 30 metrin päässä on kilometrin pituinen luonnollinen ranta, josta pääsee suoraan huoneistohotellista. Börgerende on kaunis Itämeren lomakeskus, jossa on merimaisema Warnemünden ja Kühlungsbornin välissä, joka sijaitsee 3 kilometriä Heiligendammista itään. Lähiympäristössä on kauppoja päivittäisiin tarpeisiin, ravintoloihin ja kahviloihin, ratsastusleiriin ja jännittäviin vapaa-ajanviettopaikkoihin ja retkeilyreitteihin: retkeily- ja pyöräilyreitteihin sekä hyvinvointi- ja kuntotiloihin. Suoraan hotellin pääsisäänkäynnin vastapäätä on polkupyöränvuokraus. Myös hevostalli ja golfkentät, venesatamat, tennis ja squash-keskus sijaitsevat laajemmalla alueella.Lisää hintaan kerran liinavaatepaketille ja loppusiivous = 79,00 €(Allas- ja saunakäyttö)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Sisäuima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach,

  • Onko majoituspaikassa Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, uima-allas?

    Kyllä, Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach,?

    Ei, Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach,?

    Lähellä majoituspaikkaa Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, sijaitsevat nähtävyydet ovat Seebad Warnemünde, Kühlungsborn Ost, Warnemünder Umgang, Bahnhof Rostock, Heiligendamm, Strandpromenade Kühlungsborn, Strand, Strand Boltenhagen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, on?

    Majoituspaikan Comfortable Suite With Direct Baltic Sea View, Pool And Sauna, 30 Meters To The Beach, peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.