Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling (Fahrdorf, Saksa)

Koko talo/asunto Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling (Fahrdorf, Saksa)

Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling

Comfort-huoneisto SCHLEIBLICK Haddebyer Noorissa, jopa 4 henkilöä, kulttuuri, vaellus, pyöräily Pohjoisen ihmiset ovat onnellisimpia ihmisiä Saksassa. UNI Freiburgin tutkimus osoittaa, että Schleswig-Holsteinerit ovat tasavallan onnellisimpia asukkaita. Haluamme vieraiden tuntevan olevansa Schleswig-Holstein lomallaan Schleissä! Heinäkuussa 2012 valmisimme lomahuoneistot idyllisellä paikalla Haddebyer Noorilla, vastapäätä viikinkikylää 'Haithabu' ja Wikigermuseumia. NOORBLICK-asunto on pohjakerroksessa, ja sieltä on suora pääsy omalta terassilta puutarhaan ja grilli-aurinkoterassille. Yläkerran SCHLEIBLICK-huoneistossa on iso parveke näköalalla upeaan ulkona Schlein yli Schleswigiin. Puutarhaan pääsee tästä huoneistosta takaoven kautta. Molemmat huoneistot on suojattu mahdollisilta tuholaisilta hyönteissuojat. Joten voit optimoida ilmanvaihdon ja nukkua ikkunan ollessa avoinna, jos haluat. Molemmilla huoneistoilla on erillinen sisäänkäynti ja ne on sisustettu tyylikkäästi ja mukavasti. Keittiöt on varustettu kaikilla tarvikkeilla ja tarvikkeilla, joita voit toivoa, ja olohuoneet tarjoavat mukavuuden, jota voit odottaa hyvältä lomahuoneistolta. Voit käyttää langatonta internetyhteyttä ilmaiseksi ja voit vastaanottaa kaikki tavalliset ohjelmat olohuoneen suuressa televisiossa satelliittiantennin kautta. Kodinhoitohuoneen pesukone ja kuivausrumpu ovat vapaasti kaikkien vieraiden käytettävissä. Polkupyöriä ja muita urheiluvälineitä voidaan säilyttää lukittavassa pyörätallissa, suojassa säältä ja pilkeiltä. Siellä on myös polkupyöriä, jotka annamme asiakkaillemme ilmaiseksi. Parvekkeella, terassilla ja puutarhassa voit polttaa. Huoneistot ovat kuitenkin täysin savuttomia. Jos koirasi haluaa mennä lomalle kanssamme, pyydämme etukäteisjärjestelyä. Yläkerran SCHLEIBLICK-asunto ei sovellu koirille. Silmukka on Itämeren haara, joka ulottuu noin neljäkymmentä kilometriä lieden suusta Schleswigiin. Silmukan lopussa Haddebyer Noor oksittuu, mikä sulautuu Selker Nooriin. Kesällä täällä ja Schleissä on useita uimapaikkoja virkistäytymistä varten. Jos haluat rannalla tehtäviä toimintoja, pääset nopeasti Itämereen tai Pohjanmereen juoksemalla ja virtaamalla. Schlei on kaunis vesiurheilualue, ja tasainen maisema hyvin kehitetyillä pyöräily- ja retkeilyreiteillä kutsuu sinut retkille alueella. Eurooppalainen retkeilyreitti johtaa suoraan kiinteistön ohi. Vieraamme rakastavat hiljaista sijaintia, eikä heidän tarvitse silti tehdä ostoksia. Supermarketit ja leipomot sijaitsevat kahden kilometrin säteellä. Myös lääkäri, hammaslääkäri, apteekki, posti ja pankki ovat tavoitettavissa nopeasti ja helposti. Yksityiskohtaiset taloesitteet, jotka ovat saatavilla loma-asunnoissa, kertovat sinulle laajoista kulttuuri- ja gastronomiamahdollisuuksista lomakohteesi ympärillä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling

  • Onko majoituspaikassa Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling uima-allas?

    Ei, Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling?

    Ei, Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling?

    Lähellä majoituspaikkaa Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling sijaitsevat nähtävyydet ovat Rømø-Sylt Linie, Kiel Hauptbahnhof, U 995 Submarine and Cenotaph, Husumer Hafentage, Sluice System in Kiel-Holtenau, Aquarium Geomar, Seehafen Kiel, Wikingermuseum Haithabu.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling on?

    Majoituspaikan Comfort Apartment Schlei Look At Haddebyer Noor Until 4 People, Culture, Hiking, Cycling peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.