Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake (New York, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake (New York, Amerikan Yhdysvallat)

Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake

Klassinen ADK-venevaja pitkä-järven rannalla Kauniilla paikalla sijaitseva mökki, josta on panoraamanäkymät Long-järvelle ja ympäröiville vuorille. Kausiluonteinen retriittimme on rakennettu autenttiseen Adirondack-venevaja-leirityyliin vuodelta 1917, joka on tyypillinen Long Lakelle, ja se on muunnettu kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla, joita tarvitaan rentouttavalle autenttiselle lomalle vuoristossa ja kaikki, joka kiteyttää tässä historiallisessa rakenteessa elävän venevajamisen olemusta. Kee-oh-Nekh -leirin mukana rakennettu kuiva-venevajainen istuu jalkoja vedestä ja asui veneitä talvikuukausina biljardipöydällä ja pelihuoneella 1990-luvulla. Samalla säilyttäen ainutlaatuisen Adirondack-viehätyksensä, venevaja tarjoaa modernin keittiön, neljä makuuhuonetta, jotka nukkuvat kahdeksan, 1. 5 kylpyhuonetta, tilava avoin pohjakerroksen oleskelutila, 100 metrin ranta ja telakka, jossa on syvän veden veneen pääsy. Lämmityksen tuottaa pohjakerroksen metsätynnyri, joka pitää matkustamon viihtyisänä viileänä kevään ja syksyn päivinä, mutta tuo mukanaan ylimääräisiä kerroksia viileille aamuisin vuorille tälle 3 vuodenajan mökille! Kaunis luonnollinen ympäristö on hieno voimavara, jolla on pitkä ja mutkikas tie kauniiden metsämaiden ohi järvenrannan mökille meidän yhteisen tien kautta kahden muun naapurin kanssa, jotka vastaavat sen ylläpidosta. Haluat ajaa hitaammin kuin luulet, joten voit nauttia kauneudesta. Luonnonkivi-askelpolku vie sinut alas mäkeältä Boathouseen ja veden reunaan. Sisätiloissa tavataan saumattomasti ulkona Boathousessa riippumatta siitä, rentoudutko auringossa pienellä hiekkarannalla, juoda aamukahvia kannella, kun sumu selviää veden yli, tai avaat kolminkertaiset etuovet kuunnellaksesi veneisiin järvellä ja hengittää rapeaa vuoristoilmaa. Vetämästä itsesi pois venevajasta voi olla vaikeaa, mutta paljon mukavuuksia odottaa Keski-Adirondackissa. Kuuluisa Adirondackin kokemus Blue Mtnissä. Järvi, Tupper-järven villikeskus, Coney-vuoren vaellus, Owls Head -vuori tai Castle Rock ovat hienoja vaihtoehtoja lähistöllä. Voi ja älä unohda nauttia rannan nuotioista rannalla kannettavan palokaukon kanssa tai maalaismaisella takalla kukkulalla! Ota myös mukana toimitettu kajakki tai kanootti auringonnousun tai auringonlaskun meloa varten!Jos etsit maalaismaista charmia rento Adirondack-mukavuudella veden äärellä, Boathouse on juuri oikea paikka!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Silitysvälineet
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake

  • Onko majoituspaikassa Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake uima-allas?

    Ei, Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake?

    Ei, Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake?

    Lähellä majoituspaikkaa Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake sijaitsevat nähtävyydet ovat Adirondack Park, Adirondack Plein Air Festival, Olympic Jumping Complex, Adirondack Regional Airport, Gore Mountain.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake on?

    Majoituspaikan Classic Adirondack Boathouse On The Shore Of Long Lake peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.