Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! (Bridgton, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! (Bridgton, Amerikan Yhdysvallat)

Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access!

Viehättävä Waterfront mökki Mountain View ja yksityinen ranta pääsy! Irrota ja rentouta tämän viehättävän maalaismainen hytti, joka on hyvin yksityinen ja rentouttava. Istu seulotaan kuistilla ja katsella kauniita auringonlaskuja ja vuoristomaisemaa Shawnee Peak / Pleasant Mountain. Nauti yksityisestä rantakadusta, joka sopii lapsille turvallisen pelaamisen matalassa vedessä ja hiekassa. Yksi ensimmäisistä koteihin on rakennettu järvelle, olemme yksi ainoa ominaisuuksia todellinen hiekkaranta pääsy. Alkuun se pois omaisuutta sijaitsee niemimaalla veden ympäröimänä, jossa on tilaa laittaa veneesi tai meloa yksin kajakki ja monen hengen kanootti, joka on tarkoitettu käytettäväksi. Voit myös vuokrata lisää kajakkeja, mönkijälevyjä ja muita vesikulkuneuvoja helposti minuutin matkan varrella ja pääset helposti julkiseen veneiden käyttöön. Tämä viehättävä mökki on täysin varustettu keittiö, jossa on jääkaappi, uuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja muita ruoanlaittoon tarvikkeita ja ruokia. Keittiö on avoin olohuoneeseen, jossa on holvatut katot keskellä suuri tiilinen takka viileämpää yötä. Kaksi makuuhuonetta voi nukkua 4 mukavasti (yksi makuuhuone on parivuode, toisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta). Lisäksi voit nukkua vielä 2 ihmistä ulosvedettävältä sohvalta tai räjäyttää ilmapatjan ja nukkua seulotuilla kuistilla ja kuunnella härkäpusseja ja kyyhkysiä soittamalla!Palvelut sisältävät Wi-Fi-yhteyden, mutta kannustamme sinua irrottamaan loman ja ottamaan kirjan tai pelaamaan lautapeliä (kaapeli ei sisälly hintaan). On suuri takka viileämpää yötä ja kaasugrilli mukana ulkopuolella kokata. Dock on kiinnittänyt pienen moottoriveneesi ja runsaasti tilaa pienempien meloa veneiden varustamiseen. Vain lyhyen 15 minuutin ajomatkan Bridgtonin keskustaan ​​sisätiloissa, elokuvateattereissa, ravintoloissa ja kaupoissa, joihin kuuluvat Reny's ja Hannaford's. Läheiset retkeilyreitit vaelluksille ja nähtävyyksille. Perheystävällinen Shawnee Peak, on vain 10 minuutin päässä ratsastaa hissien tai vaellukselle. 45 minuuttia North Conway -ostoskeskukseen ja muita retkeilyvaihtoehtoja, junamatkoja ja Storylandia. Golfkenttä ja tenniskentät lähellä. Suuri paikka katsella laskulehteä ja auringonlaskuja, ja lähellä Fryeburg Fair lokakuussa. Mökki on myös helppo liikkua Stone Mountain Art Centerissä, jos haluat viedä näyttelyä alueella. Tämä on kausiluonteinen vuokra kesä-lokakuussa. Vuokrahinta vaihtelee sesongin aikana (heinä-elokuu). 3 yön minimum stay!Lapsiystävällinen ja lemmikkieläinystävällinen, 50 dollarin lemmikkieläimellä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Vedenkeitin
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access!

  • Onko majoituspaikassa Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! uima-allas?

    Ei, Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access!?

    Kyllä, Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access!?

    Lähellä majoituspaikkaa Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! sijaitsevat nähtävyydet ovat Shawnee Peak, Eastern Slopes Regional Airport, Cranmore Mountain-Conway, Cranmore Mountain Resort, North Conway Scenic Railroad, Black Mountain, Mount Washington Cog Railway, Attitash.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! on?

    Majoituspaikan Charming Waterfront Cabin With Mountain View And Private Beach Access! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.