Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 (Župa dubrovačka, Kroatia)

Koko talo/asunto Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 (Župa dubrovačka, Kroatia)

Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8

Apartments Matusko - Kahden makuuhuoneen huoneisto terassilla ja merinäköalalla-8 Maalauksellisessa Plat-kaupungissa sijaitsevassa talossa on huoneistoja, joissa on ilmainen Wi-Fi ja kalustettu terassi, josta on näkymät Adrianmerelle. Kiinteistö sijaitsee vain 300 metrin päässä pikkukivirannalta. Maksuton yksityinen pysäköinti on saatavilla paikan päällä. Herkullinen aamiainen on saatavilla pyynnöstä lisähinnalla 7. 5 euroa per henkilö.Tässä kahden makuuhuoneen huoneistossa on terassi ja merinäköala, ilmainen langaton internetyhteys, ilmastointi, hyvin varustettu keittiö ruokailutilalla sekä kaksi erillistä kylpyhuonetta. Pesukone on myös vieraiden käytettävissä. Parivuode on jokaisessa huoneessa ja olohuoneessa on vuodesohva. Ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia ja välimerellisiä ruokia ja tuoreita meren antimia, pääsee 250 metrin päässä. Pieni ruokakauppa on 500 metrin päässä. Mlinin keskusta on 1 km: n päässä asunnosta.Julkinen bussi, joka vie turisteja muinaisiin Dubrovnikin ja Cavtatin kaupunkeihin, on 500 metrin päässä asunnosta. Dubrovnikin vanhassakaupungissa vieraat voivat tutustua monumenttisiin Dubrovnikin muureihin ja Stradun-kävelykadulle tai rentoutua yhdessä monista viehättävistä kahviloista ja ravintoloista. Kauniit panoraamanäkymät kaupunkiin ja saarille voidaan nauttia ajaessasi Dubrovnikin köysiradalla. Päivittäisiä matkoja Elaphite-saarille tai Dubrovnikin Rivieralle voidaan järjestää paikan päällä.Dubrovnikin lentokenttä on 8 km: n päässä, ja noutopalvelu on saatavana lisämaksua vastaan. Päivittäisiä matkoja voidaan järjestää.Tässä kahden makuuhuoneen huoneistossa on terassi ja merinäköala, ilmainen langaton internetyhteys, ilmastointi, hyvin varustettu keittiö ruokailutilalla sekä kaksi erillistä kylpyhuonetta. Pesukone on myös vieraiden käytettävissä. Jokaisessa huoneessa on parivuode ja olohuoneessa sohva.Maksuton yksityinen pysäköinti on saatavilla paikan päällä.Herkullinen aamiainen on saatavilla pyynnöstä lisähinnalla 7. 5 euroa per henkilö.'ilmainen wifi'

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8

  • Onko majoituspaikassa Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 uima-allas?

    Ei, Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8?

    Ei, Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 sijaitsevat nähtävyydet ovat Lapad, Port of Dubrovnik, Dubrovnik Airport, Placa, Stari grad Dubrovnik, Katedrala, Gradski stadion Lapad, Crkva sv Ignacija.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 on?

    Majoituspaikan Apartments Matusko - Two Bedroom Apartment With Terrace And Sea View-8 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.