Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road (Stowe, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road (Stowe, Amerikan Yhdysvallat)

Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road

Näkymät vuorille, maatiloille ja lehmäkentille; kävelyetäisyydellä vuoristotiellä Ainutlaatuinen helmi, joka sijaitsee upealla omaisuudella, henkeäsalpaavilla, esteettömillä näkymillä vuorille, maatiloille ja lehmäkentille; kaikki kävelymatkan päässä Stowen kaupungista, elokuvateatterista, ravintoloista, hiljaisesta polusta, pyörätietä ja polo-kentistä. Nopea 10 minuutin ajomatka Lodge at Spruce Peak (entinen Stowe Mountain Resort).Tämä 5 makuuhuoneen, 3 1/2 kylpyhuoneen koti on todellinen löytää. Tämä erinomaisella paikalla Stowen kylän ja Stowe Mountain Resortin välissä sijaitseva hieno ominaisuus tarjoaa harvinaisen yhdistelmän yksityisyydestä ja mukavuudesta. Pihalla huipulla, näkymät Stowen kaupunkiin, hotelli tarjoaa loputtomia näkymiä, hehtaarin maata, kukkuloita kelkkaan ja kentät lumikenkään ja hiihtoladulle. Se on täydellinen kohde perheelle tai kaveriporukalle ja valaistu.Katedraalin katot ja valtavat ikkunat toivottavat sinut tervetulleeksi tilavaan olohuoneeseen, jossa on taulutelevisio, satelliitti-tv ja DVD-soitin. Olohuoneen vieressä on jauhehuone. Viihdytt��ä ja nauttia aterian todellisessa keittiömestarin keittiössä; sisustettu kauniilla Toscanan tyylillä modernilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla laitteilla ja maalaismainen tilapöytä, joka on tarpeeksi suuri istuimelle 14. Vieressä olohuone, tilava makuuhuone isännöi oma kylpyhuone, koriste takka ja yksityinen pääsy takakuistilla. Venture yläkerrassa parvi tilaa kaksi suurta makuuhuonetta kätkeytyneenä kummallakin puolella talon. Molemmissa huoneissa on upeat näkymät Stowelle, ja toisessa on kylpyhuone, joka tarjoaa pääsyn sekä makuuhuoneeseen että parvelle.Alakerrassa alempi taso toivottaa sinut tervetulleeksi kahteen viihtyisään huoneeseen, joissa on lopullinen yksityisyys sekä täydellinen kylpyhuone.Tämä talo on suunniteltu niin, että se mahtuu suuriin ihmisryhmiin, jotka haluavat saada todellisen, aito Stowe-kokemuksen. Kaikkiin uskomattomiin luontoihin kuuluvat Vermontin on tarjottava kaikki samalla, kun he nauttivat viehätyksestä ja kuvakortista, joka on tehnyt Stowesta yhden parhaista kohteista itärannikolla.Huomaa, että autotalli on varattu omistajille. Kiitos ymmärryksestä.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Concierge-palvelu
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Kaapelitelevisio
  3. Ulkogrilli

Yhteystiedot

556 WEEKS HILL ROAD , 05672 , Stowe , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road

  • Onko majoituspaikassa Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road uima-allas?

    Ei, Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road?

    Kyllä, Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road sijaitsee?

    Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road sijaitsee osoitteessa 556 WEEKS HILL ROAD, 05672, Stowe, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road?

    Lähellä majoituspaikkaa Views Of Mountains, Farms And Cow Fields; Walking Distance Mountain Road sijaitsevat nähtävyydet ovat Sugarbush Resort, Stowe Mountain Resort, Smugglers' Notch, Vermont State House, Edward F. Knapp State Airport, Mad River Glen, Burlington International Airport.