Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! (Breckenridge, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! (Breckenridge, Amerikan Yhdysvallat)

Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift!

Tannhauser-postikorttinäkymät - Main St.-300 yds Quicksilver Lft! HOT TUB-Roomy / Sijainti - iTri Autamme tekemään kaiken irti lomastasi tarjoamalla ilmaisen pääsyn joihinkin alueen suosituimpiin nähtävyyksiin joka päivä! Luo jännittäviä muistoja, pidä hauskempaa ja koe todella määränpääsi!'Tannhauser-postikortti-näkymät ja tilava'South Main Street on Breckenridge-ravintolan parhaiden ravintoloiden, baareiden ja kauppojen epicenter. Nosta sukset / laudat ja se on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Peak 9 -alueesta ja hiihtohissi. Sinun kylpytynnyrit ovat 10 sekuntia kulkevat ovestasi. Tämä siististi puhdas, 800 neliön jalkainen 2 makuuhuoneen kauneus tarjoaa postikortinäkymät rinteille! Uudet, taulutelevisiot olohuoneessa ja molemmissa makuuhuoneissa! Älä unohda saunaa alakerrassa! Sijainti on loistava Après Ski - Boutique -myymälöille, baareille ja todella upealle kulinaariselle paikalle! Tai pysy paikalla ja nauti täysin varustetusta keittiöstä ja päivittäistavaramarkkinoista lähellä.Vieraiden enimmäismäärä on vain 6, mutta sinulla on ylimääräistä nukkumismahdollisuutta täyden vetäytymisen avulla olohuoneessa. Makuuhuone 1: 1 queen-vuode + kahden hengen kerrossänky (nukkuu 4)Makuuhuone 2: 1 queen-size-vuode (nukkuu 2)Olohuone: Queen-vuodesohva (nukkuu 2)Tämä avoin pohjaratkaisu ja tilava keittiö tekevät ruoanlaitosta tuulta useille kokkeille! Yksi kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, ylimääräinen pesuallas ja peili, jossa on tulpat kylpyhuoneen ulkopuolella. Yksityinen parveke, erittäin lähellä oleva pysäköintialue, pesukoneen kuivausrumpu, kaapeli-tv, Wi-Fi ja suuri solusignaali. VAIN YKSI PARKING PASS jokaiselle huoneistolle, ja koska sinun eräsi on, kun jokainen haluaa pysäköidä, heidän täytyy pukea EARLY JA OFTEN! Sinun ei tarvitse autoa täällä! Breckillä on yöpysäköinti nimellismaksusta Airport Roadilla. Google Brecl -paikkojen pysäköinti on yksityiskohtaista. Vaaditut maksut: Paikallinen vero 11 675%, Siivous 126 dollaria, 18 EUR vahingossa vahingossaBreckin kaupungin liikennelupa nro. 27397ITRIP® BRECKENRIDGE ON TÄMÄN OMINAISUUDEN SOLE-VALMISTETTU LÄHTE. ENSIMMÄN SUUNNITTELEMME CRAIGSLISTISTÄ JA SUOSITTELEE, ETTÄ EI OLE YHDISTÄ TOIMITTAA VARTEN VUOKRAUSTA.Keskimääräinen kiinteistön 25 + hehkuva vierasarvostelu takaa, kuinka vakavasti olemme ihastuttava ja vaivaton loma sinulle ja sinun. Jos liityt heidän joukkoonsa, saat Starbucks-lahjakortin ja 10%: n alennuksen - mihin tahansa meidän kiinteistöihimme, ei blackout-alennuksia mistään oleskelustasi seuraavien kolmen vuoden aikana.F R E E A T I V I T I E S! 1 ilmainen lippu päivässä per aktiviteetti jokaiselle maksulliselle yöpymiselle! Säästä jopa 200 dollaria / päivä!KESÄ: Koskenlasku, pyörävuokraus, kajakkimatkat, Breckenridge-kummitusretketTALVI: Hiihtovuokraus, pakohuone, rekiretki kaakaon kanssa, lentokenttäkuljetus edestakaisin

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  9.0 / 10
  • HuoneetHyvä  7.5 / 10
  • PalveluHyvä  7.9 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Sisääntuloaula
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

420 South Main Street , 80424 , Breckenridge , Amerikan Yhdysvallat
Puhelinnumero: +1(970)4532136 | 

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift!

  • Onko majoituspaikassa Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! uima-allas?

    Ei, Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift!?

    Kyllä, Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! sijaitsee?

    Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! sijaitsee osoitteessa 420 South Main Street, 80424, Breckenridge, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift!?

    Lähellä majoituspaikkaa Tannhauser-postikortti View & tilava: On Main St + 300 jaardia Quicksilver Lift! sijaitsevat nähtävyydet ovat Vail Ski Resort, Breckenridge, Copper Mountain Ski Area, Arapahoe Basin, Lake Dillon, Keystone Resort, Keystone Ski Area, Outlets at Silverthorne.