Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views (Málaga, Espanja)

Hotelli Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views (Málaga, Espanja)

Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views

Upea kattohuoneisto Mijas-golfkentällä, josta on upeat näkymät vuorille Yksi kahdesta kattohuoneistosta Mijas golfissa. Tarkista kiinteistön numero 8854839, jos päivämääriäsi ei ole saatavilla. Jos molemmat ovat käytettävissä, voimme majoittua jopa 10 juhlaan.Olemme äskettäin ostaneet tämän 2 makuuhuoneen, 2 kylpyhuoneen kiinteistön oven avaamisen ja rakastuaan leikkaustilan ja näkymien suhteen. Itse huoneisto on poikkeuksellisen tilava 110m2: llä, terassilla ruokailutila ja ihaillen näkymiä 25m2: llä. Makuuhuoneet on uusittu kokonaan, ja kaikki huonekalut ovat uusia 2018. Päämakuuhuoneessa on suuret ovet, jotka avautuvat terassille ja luovat erittäin kevyen ilmavan ilmapiirin. Kun avaat nämä ovet kahvilla aamulla, näkymät ovat taivaaseen. Itse terassilla on kuuden paikkainen ruokasali ja taustalla näkymät golfkentän 4. vihreälle alueelle ja vuorille taustalla lepotuolilla yksityiseen auringonottoon. Nautimme kauniista auringonlaskuista terassilta illalla ja nautimme aurinkoa koko iltapäivän. Mijas-golfilla meillä on suuri lämmitetty uima-allas aidatulla alueella moitteettomasti hoidetuissa puutarhoissa ja yksityinen pysäköintitila maan alla, koska suosittelemme autonvuokrausta hyödyntämään lähellä Marbellaa ja Puerto Banusta noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Auton vuokraus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, koska meillä on 5 baaria ja ravintolaa kävelyetäisyydellä ja taksipaikka ovella. Paikallisesti meillä on 5 minuutin ajomatka Fuengirolan 7 km: n rannalle, joka tarjoaa vilkkaan yöelämän ja runsaan ravintolan jokaiseen makuun. Alue on tunnettu maastopyörä ja maantiepyöräily on tehtävä, ja pidämme asuntoa loistavana tukikohtana pyöräilyasemaa sekä golfarit ja perheet. Paikallisesti meillä on otteluhuoneen maaklubi, El Golf ja hotelli Tamisa ruokia ja juomia varten, mutta huoneistossa on kattava kirjasen, joka näyttää kaikki suosittelemmemme paikalliset ruokapaikat jne. Asunto saavutetaan nopeasti 15 minuutin ajomatkan päässä Málagan lentokentältä, ja voimme tarvittaessa järjestää kuljetusmaksuja. Äskettäin tehdyllä kunnostuksella ja lisäyksellä moderneja varusteita, kuten 49 tuuman LCD-näyttö ja tyylikkäät nahkasohvat, uskomme tämän olevan kodin kotoa, josta voit nauttia.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Yhteystiedot

MIJAS GOLF CALLE SUIZA , 29649 , Málaga , Espanja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views

  • Onko majoituspaikassa Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views uima-allas?

    Kyllä, Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views?

    Ei, Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views sijaitsee?

    Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views sijaitsee osoitteessa MIJAS GOLF CALLE SUIZA, 29649, Málaga, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Stunning Penthouse On Mijas Golf Course With Spectacular Mountain Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Malagan lentokenttä, Fuengirola, Los Boliches - Las Gaviotas, Benalmádena Costa, Playa de la Malagueta, Arroyo de la Miel, Centro Histórico, La Carihuela.