Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! (Kiama, Australia)

Hotelli Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! (Kiama, Australia)

Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches!

SecluZion! Merinäköala! Valtava kattohuoneisto! Yksityisyys metsässä vielä, 10 minuuttia rannalle! Yksityinen 1 hehtaarin keskellä 350 eekkeriä! Vesiputouksia! Merinäköala! Upea Nth-näkökohta! Nouseva 4 m katot! 10-12 min ajomatkan päässä Gerringongin ja Werrin rannalta! Gerroa & Seven Mile -ranta on vielä 5 min Sth!Ruudukkoon ulkopuolella oleva aurinko (uuden laadun b / up-generaattorilla), taloussykli ja säiliövesi (2 uutta uutta 30 000 litran säiliötä)NYT VARAUKSET XMAS 2019: LLE! Jotkut valintapäivämäärät jo otettu! Rajoitettu arvostelu täällä vasta alkavana uudelleen 2 vuoden rakennuksen jälkeen! Myös AirB & B & matkan neuvonantajalla! Varaus vastaanottajaa pyydettäessä! Residenssi sopii erinomaisesti toimeenpanevalle pariskunnalle - superkingsize-vuode, täydellinen yksityisyys ja pienet lapset ovat tervetulleita! Penthouse-tyylisessä huoneessa on king-size-vuode ja täydellinen yksityisyyttä kohotetulla mezzanine-tasolla, josta on upeat näkymät auringonnousuille jne. (Tavallisesti minun sänkyni)! Kylpyhuoneet vieressä molemmat erilliset takana makuuhuonetta! Neljäs queen-vuode on saatavana taitettuna sisäkkäisenä sisäkkäisenä vuoteena, laadukkaasta nahka-olohuoneesta päähuoneen ja useiden täyspitkäjen erittäin mukavien antiikkisen cedar-oleskelutilojen @ $ 50 / night lisävieraille!Toimiva keittiö, pieni kaasuliesi, kaksinkertainen pesuallas, runsaasti säilytystilaa ja massiivinen jääkaappi / pakastin!Hämmästyttävät keskisuuret 1800-luvun setrihuonekalut kaikkialla (rinnat, kylpytakit, kirjahyllyt, oleskelutilat)Valtava uusi ceasearstone penkki BBQ etukannella suurille ryhmille! Myös Weber Q on saatavilla!Suuri taulu-tv ja laadukas hifi, jossa on runsaasti DVD-konsertteja tai vain liität iPhonen omalle musiikillesi!3/4 kokoinen liuskekivipohjainen allas / snooker-pöytä!Sisäuima-altaan valmistumisaika on viivästynyt lähinnä viimeaikaisten kuivuusolosuhteiden vuoksi ja käytämme vain omaa sadevettämme! Anteeksi! Huone suojattu! Toivottavasti saatavana lähitulevaisuudessa! Nyt on 6 hengen kylpylä, mutta taas käytettävissä vain, jos käytettävissä on riittävästi varastossa vettä! Suurille ryhmille, varsinkin nuorille pariskunnille, varmista, että olen lähellä lähiympäristöä (yleensä matkailuautoani) tukemaan pääasiassa deiselgeneraattorin käyttöä!

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ilmainen Wi-Fi
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Yhteystiedot

339 Free Selectors Rd , 2534 , Kiama , Australia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches!

  • Onko majoituspaikassa Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! uima-allas?

    Ei, Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches!?

    Ei, Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! sijaitsee?

    Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! sijaitsee osoitteessa 339 Free Selectors Rd, 2534, Kiama, Australia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches!?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Family Seclusion In Native Forest! O/Views! 15Mins To Villages/Beaches! sijaitsevat nähtävyydet ovat Warilla, Port Kembla, WIN Stadium, Thirroul, Austinmer, Budderoo National Park, Folk by the Sea, Minnamurra.