Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi (Kapaa, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi (Kapaa, Amerikan Yhdysvallat)

H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi

H107 - VAIHTOEHDOT BEACH & Open Lawn / ** AC ** Resort Pool & Restaurant East Shore -hotellin eturintamassa on Waipouli Beach Resort. Tämä World Class Resort tarjoaa ylellisyyttä käden ulottuvilla ja tarjoaa monipuolisia mukavuuksia useisiin tiloihin. Yksi Waipouli Beach Resortin ainutlaatuisimmista paikoista, tämä pohjakerroksen yhden makuuhuoneen sviitti avautuu kauniille maisemointiin, vehreälle nurmikolle ja kulttuurin säilyttämiselle. Kävele rannalle aivan huoneesi äärellä tai vie vain muutaman askeleen surullisen lomakeskuksen paratiisialtaaseen. Tässä sviitissä on king-size-vuode ja queen-vuodesohva, ja siihen mahtuu mukavasti 4 henkeä. Tyylikäs sisustus sisältää mahtavan keittiön, jossa on Wolf-lasi-liesi ja uuni, Sub-Zero-jääkaappi, GE-profiilin mikroaaltouuni, Fisher Paykelin kaksinkertainen astianpesukoneen laatikot, graniitti työtasot, Afrikkalainen Mahogany-kaapit, kaksi kylpyhuonetta, joissa on Perun travertiinikivi ja kylpyamme . Nauti siististä muotoilusta ja kätevästä sijainnista, jossa on ranta ja rajattomat Kauai-seikkailut aivan oman lanai-alueen ulkopuolella.- Sijaitsee Kapaa kaupungissa (East Shore).- Tämä vaikuttava merenrantakohteisto tarjoaa erilaisia yksityisomistuksessa olevia sviittejä, asunnot, huoneistoja ja kattohuoneistoja, joissa on modernit mukavuudet kohtuulliseen hintaan.- Palveluihin kuuluu keskuslämmitys, concierge-palvelu, kuntokeskus, bisneskeskus, trooppinen laguuni-allas, poreallas ja pääsy Oasis-rannalle (poikkeuksellinen merenranta-ravintola).- Keskeisellä paikalla kuninkaallisen kookospankin rannalla, vain muutaman askeleen päässä ravintoloista, kaupoista ja Kauai-polkupyörästä. Loistava sijainti katsella auringon ja täysikuun nousua! Kauain itärannalla on runsaasti mahdollisuuksia, jotta se sopii kaikkien toiveisiin. Epäkeskisen rantaviivan vieressä ja julkisen pyörätietä pitkin kierretty, tämä keskitetty sijainti on Kauain sosiaalinen keskus. Hiljattain kokenut trendikkään muutoksen, Kapaan vanhankaupungin historiallinen viehätys säilyy, mutta siinä on kuitenkin uusia tarjouksia. Anaholan, Wailuan ja Lihuen kaupungit ovat myös itärannikkoa, ja niillä on oma ainutlaatuinen valitus. Kauain itärannalla voit tutustua monipuolisiin laitoksiin ja aktiviteetteihin kahviloita, ravintoloita, putiikkeja, seikkailuretkiä, vesieliöstöä ja muuta. Yksi maan kunnioitetuimmista paikoista, Kauai inspiroi kunnioitusta kaikissa meissä. Kauneimmillaan vanhin asuttu Havaijin saari on kestänyt ajan testin ja kypsynyt hedelmällisen runsauden maaksi. Reheviä viidakoita, valkoisia hiekkarantoja ja houkuttelevaa aloha-tunnelmaa kiehtoo joka hetki. Kauai-lomakeskuksessa on poikkeuksellisia majoitusvaihtoehtoja, seikkailuja, ruokaa ja kulttuuria.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Yhteystiedot

4-820 KUHIO HWY , 96746 , Kapaa , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi

  • Onko majoituspaikassa H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi uima-allas?

    Kyllä, H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi?

    Ei, H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi sijaitsee?

    H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi sijaitsee osoitteessa 4-820 KUHIO HWY, 96746, Kapaa, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi?

    Lähellä majoituspaikkaa H107 Is Steps To The Beach G/f Bliss Fast Wifi sijaitsevat nähtävyydet ovat Lihue Airport, Hanalei Beach Park, Hawaii Movie Tours, Princeville Airport, Koloa History Center, Poipu Beach Park, Tunnels Beach, Kokee State Park.