Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake (Idro, Italia)

Hotelli For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake (Idro, Italia)

For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake

Loma iso perheen, ystävien tai isovanhemmat, vain 500m järven Villa Ninfea on talo, jossa 2 huoneistoa, joka on hieman hiljainen Hamlet Crone. Se on uusittu erittäin kallista ja se tarjoaa erinomaisen asumismukavuutta. Talon ympärillä on suuri puutarha, josta löydät oleskelutila, lepotuoleja, grilli ja runsaasti tilaa pelata. Kaikki olosuhteet ovat helposti saavutettavissa kävelyetäisyydellä, joten on z. B. rannasta noin 500m, koska lähin pizzeria. Pieni supermarket tarjoaa noin 600m, jossa aamulla pullia tuodaan. Lähempänä, noin 200m, on upea Pasticcheria (leivonnaiset). Rannasta, pieni rantakatu pitkin järven kylässä Crone, tyypillisen Seedorf z. B. Keskiviikkoisin aina tapahtuu viikoittain markkinoilla. Samoin kaikki nähtävyydet ovat kävelymatkan nopeasti järven yksi on ajaa kovaa, jotkut retkikohteita voidaan käynnistää suoraan talon, on kiinteät köysi reittejä ja kiipeilyä mahdollisuuksia vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Surfing koulu, jossa voi myös surffailla levyt u. Lainauksen., Sijaitsee noin 10 minuutin päässä. Kaiken kaikkiaan tämä talo on hyvä loma koska sen sijainti ja sen tilat. Talo on levinnyt yli 2 kerrosta. Huoneistot ovat täysin riippumattomia toisistaan, mutta voidaan kytkeä myös lukittava sisätiloissa portaikko. Kaiken talossa on 2 kylpyhuonetta, 2 keittiötä ja 4 makuuhuonetta on enintään 8 sänkyä ja on siksi hyvin geeigent loma ystävien tai suuri perhe. Pohjakerroksessa sopii jopa 4 henkilöä ja on erittäin tilava olohuone / ruokailutila (iso pöytä 8 henkilöä) ja keittiö (astianpesukone). Tämä alue on hyvin kirkas ansiosta suuri patio ovi. Täällä on kahden hengen huone, jossa on tilaa vauvansänkyä. Toinen pieni, mutta silti valoisa huone toimii vuode yhdelle henkilölle, jossa ylimääräinen sänky voidaan sijoittaa helposti. Kylpyhuone on täysin uusi, varustettu moderni suihku ja pesu alue, jossa on runsaasti säilytystilaa ja tilaa. Pesukone on käyttövalmis. Yläkerrassa on 4 henkilöä ja se ei ole ongelma laittaa makuuhuoneessa lisävuodetta, niin että 5 henkilöä on tarpeeksi tilaa. Se on tilava olohuone, jossa on minikeittiö ja suuri lasiovet, jolloin valoisa ja ystävällinen tilaa. Parveke mahtuu parveke tuolit ja kaunis näkymä ympäröiville vuorille. 2 kahden hengen huonetta ovat tilavia ja valoisia, makuuhuone antaa myös pääsy parvekkeelle. Kylpyhuone on uusi ja varustettu suihkulla, suuri pesualue, jossa on runsaasti säilytystilaa ja pesukone. Suuressa puutarhassa on terassi, myös katettu terassi ja grilli. Tilat Garden:grilliTaulukko puutarhatuolitaurinkotuolejapäivänvarjoEtäisyydetLake: 500 mCafè: 500 mRavintola: 500 mOstokset: 500 mPlayground: 500 m

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Yhteystiedot

2 Via Giolse , 25074 , Idro , Italia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake

  • Onko majoituspaikassa For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake uima-allas?

    Ei, For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake?

    Ei, For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake sijaitsee?

    For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake sijaitsee osoitteessa 2 Via Giolse, 25074, Idro, Italia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake?

    Lähellä majoituspaikkaa For The Holiday With Big Family, Friends Or Grandparents, Only 500m To The Lake sijaitsevat nähtävyydet ovat Gardaland, Airport Verona Villafranca, Castello Malcesine, La rocca di Riva, Centro historico di Garda, Castelletto di Brenzone, Parco Grotta Cascata Varone, Riva del Garda Covention and Exhibition Centre.