Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located (Lake Havasu City, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located (Lake Havasu City, Amerikan Yhdysvallat)

Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located

Desert Oasis 3 BR 2 BA Tilava w / paljon pysäköintitilaa & keskeisellä paikalla Tämä kaunis ja tilava 3 makuuhuoneen / 2 kylpy talo sijaitsee keskeisellä paikalla. Se sijaitsee kauniilla Lake Havasu -alueella, vain 3,2 km: n päässä järvestä. Tämä on sinun jälkiruokaseesi, jossa voit rentoutua ja päästä pois kaikesta hälinästä. Tämä lomakeskus on upouusi laatta koko, yksityinen makuuhuone Kalifornian Kings kokoinen vuode, kaunis kylpylä-kuin kylpyhuone tuo rauhaa sen uusittu rock-scape suihku. On myös 2 makuuhuonetta, joissa on 2 täysikokoista queen beds. Hiljattain sisustetussa vieraskylpyhuoneessa on kylpyamme / suihku. Kaikissa huoneissa on kattotuuletin. Sohvalla olohuoneessa ei ole vetää ulos, mutta voi nukkua 2 ylimääräistä ihmistä. Sohvalla voi istua jopa 10 henkilöä. On uusi LED-litteä 42 'HDTV & BluRay DVD & vapaa elokuvia Netflix. Olohuoneessa ja kaikissa huoneissa on taulutelevisio. Kylpyhuoneissa on pyyhkeet ja pestä liinat. Keittiö on varustettu kaikilla ruoanlaitto-, syöminen ja viihdyttävä tarpeisiin. Suurissa kodinkoneissa on jääkaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, tehosekoitin ja kahvinkeitin. Keittiössä on myös sisäänrakennettu ruokakomero, upouusi ruokapöytä ja tuolit, jotka istuvat 6. Pesukone ja kuivaaja huone pääsy 2 auton autotalli, joka on automaattinen autotallin oven avaaja. On suuri aidattu takapihalla ja kaunis kaakeloitu katettu oleskelualue kattotuuletin kuin voit rentoutua ja katsella auringonlaskua. Nauti BBQ: n keittämästä jotain kodin tyylistä grilliä. Puolen talon alue voit pysäköidä RV tai veneen. Odotamme sinua varaamaan rentouttavaa lomailua! Huomautus: Vakuusmaksu & siivousmaksu perustuvat asiakkaiden lukumäärään ja oleskelun kestoon. Saatavilla voi olla mukautuksia, jos käytät online-varausta, koska online-varausjärjestelmä ei sovi näihin tekijöihin. Jos on eroja, oikaisin tarjouksesi. Siivousmaksu maksetaan lähdettäessä, joten sitä ei ole lisätty tarjoukseen.Palvelut:* Yksi King-vuode* Kaksi queen-vuodetta* WiFi* Kaapeli-tv* Blue Ray DVD* Stereo* Netflix* Kattotuulettimet* Liinavaatteet* Pyyhkeet ja pese vaatteita* Hiustenkuivaaja* Lautapelit* BBQ* Runsaasti tilaa puolelle ylimääräisiä ajoneuvoja, veneitä, RV: ää tai muita leluja.* 5 min ajomatka Windsor Beach & käynnistää ramppi* 7 minuutin ajomatkan päässä The London Bridge* Tällä loma-asunnolla saat alennuksia ravintoloista, retkistä ja vesiurheilumahdollisuuksista

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Yhteystiedot

2335 Mandalay Dr , 86404 , Lake Havasu City , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located

  • Onko majoituspaikassa Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located uima-allas?

    Ei, Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located?

    Ei, Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located sijaitsee?

    Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located sijaitsee osoitteessa 2335 Mandalay Dr, 86404, Lake Havasu City, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located?

    Lähellä majoituspaikkaa Desert Oasis 3 Br 2 Ba Spacious W/ Lots Of Parking & Centrally Located sijaitsevat nähtävyydet ovat London Bridge, Lake Havasu City Airport, Blue Water.