Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park (Petworth, Iso-Britannia)

Hotelli Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park (Petworth, Iso-Britannia)

Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park

Nykyaikainen talo, oma uima-allas Petworthin reunalla, South Downs National Park Pool House on hiljattain muutettu, kevyt, nykyaikainen talo, joka sijaitsee rauhallisella paikalla Petworthin reunalla ja alueella, jolla on erinomainen luonnonkauneus. Se on vain lyhyen kävelymatkan päässä historiallisen kaupungin keskustasta, josta löytyy lähikauppoja, delisiä, monia antiikkiliikkeitä, riippumattomia jälleenmyyjiä, maha pubeja ja kahviloita. Se on myös kävelymatkan päässä historiallisesta Petworth-talosta ja puistosta.Kiinteistö hyötyy suuren, lämmitetyn uima-altaan käytöstä kesäkuukausina (toimii vain toukokuun lopusta syyskuun alkuun). Talon sisällä on iso avoin olohuone, ruokailutila ja hyvin varustettu moderni keittiö, jossa graniittiset työtasot. Alakerran makuuhuoneessa on king-size-vuode ja oma kylpyhuone (ja suora pääsy portaita alas uima-altaalle ja puutarhaan - vain kesäkuukausina). Yläkerrassa on vielä kaksi ensuite-makuuhuonetta, yksi king size-vuode ja toinen parivuode. Yläkerrassa on myös toinen oleskelualue, pienellä vuodesohvalla. (Lisävuodevaatteiden korvaamisesta ja toimittamisesta vaaditaan ylimääräinen £ 50, joka maksetaan saavuttaessa)Talo on sisustettu nykyaikaisilla huonekaluilla ja varusteilla, vaalealla tammilattialla kaikkialla. Kaikki sängyt ovat erittäin mukavia, ja hotelliluokkaisissa vuodevaatteissa on erittäin suuri kierrelujuus ja silitys käsin! Mahdollisuus pysäköidä jopa kolme autoa ulkopuolelle on tilaa (lisäautot tilauksesta), ja vain kesäkuukausina suuri, hyvin hoidettu uima-allas ja uima-allas puutarha, joka on nurmikolla varustettu kukkapenkeillä ja ruuhkaisilla ruusuilla. Moderneja ja mukavia puutarhakalusteita, mukaan lukien kuusi uima-allastuolia, ruokapöytä ja kuusi tuolia, toimitetaan yhdessä grilli.HUOMAUTUS - kesän ruuhkakaudella (21. kesäkuuta - 5. syyskuuta) varaukset alkavat vain perjantaista perjantaihin.Ei lemmikkejä. Ei alle 14-vuotiaita lapsia. Tupakointi kielletty. 'En koskaan löytänyt parempaa tai mukavampaa yöpymispaikkaa. Olemme täällä erittäin mukavia. Carole on ihana. '(3. vierailu)'Toisen kerran täällä, meillä oli ihana viikko, Poolhouse on ihana ja erittäin siisti. Palaamme takaisin. ''Ihana rentouttava loma. Toinen vierailu meille, kaikki oli täydellistä. ''Upea sijainti kauniilla Poolhouse-huoneella, ihanat ja avulias isännät''erittäin rauhallinen oleskelu - erinomainen tukikohta Sussexin, Surreyn ja hyvällä rautatieyhteydellä Lontooseen''Erinomainen loma ihastuttavassa uima-altaassa. Kiitos myös tervetuliaislahjoista, jotka otettiin erittäin hyvin vastaan. ''Meillä kaikilla oli ihana oleskelu tässä upeassa talossa ja nautin uima-altaan käytöstä. Olisimme ehdottomasti täällä taas. '

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Wi-Fi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Yhteystiedot

The Poolhouse , Petworth , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park

  • Onko majoituspaikassa Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park uima-allas?

    Kyllä, Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park?

    Kyllä, Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park sijaitsee?

    Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park sijaitsee osoitteessa The Poolhouse, , Petworth, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park?

    Lähellä majoituspaikkaa Contemporary House, Private Pool On Edge Of Petworth, South Downs National Park sijaitsevat nähtävyydet ovat Gatwickin lentokenttä, Brighton Pier, Goodwood Racecourse, Brighton Station, Brighton Beach, Surbiton, Brighton Seafront, Brighton & Hove Children’s Festival.