Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis (Hyannis, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis (Hyannis, Amerikan Yhdysvallat)

Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis

UUSI LUETTELO! Kapteeni Gosnold Village - 1 makuuhuoneen mökki (5B) - Kävele Beach & Main Streetille Kapteeni Gosnold Village tarjoaa klassisia Cape Cod -mökkejä, jotka sijaitsevat neljän hehtaarin kauniisti maisemoiduilla ja suojaisilla alueilla. Suuret puut, Cape Ruusun pensaat ja kukkivat kasvit syyllistyvät. Palveluihin kuuluu lämmitetty uima-allas (kesäkuun puolivälissä Labor Day), henkilökunta paikan päällä ja toimisto paikan päällä. Kapteeni Gosnold Village on täydellinen paikka lomailuun, perhejuhliin ja hääjuhliin. Olemme perhekeskeisiä ja teemme parhaamme vastaamaan nuorimman ja vanhin tarpeisiin. Tarjoamme 'Old Cape Codin' rentoutumista ja epävirallisuutta kahdenkymmenenensimmäisen vuosisadan asiakkaille.Pysy viehättävässä 1 makuuhuoneen mökissä kauniissa ympäristössä kävelyetäisyydellä Cape Codin lämpimistä hiekkarannoista ja Main Street Hyannista. Captain Gosnold Village sijaitsee ihanteellisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä kolmesta Kapin parhaista rannoista, ja se sijaitsee viehättävän Hyannis-sataman ja Hyannisin sataman vilkkaan tunnelman välissä. Nämä klassiset Cape Codin mökit sijaitsevat neljällä rehevällä hehtaarin kauniisti maisemoidulla ja suojaisella alueella, jossa on lämmitetty uima-allas. Suuret puut, Cape Ruusun pensaat ja kukkivat kasvit syyllistyvät. Olemme perhekeskeisiä ja tarjoamme 'Old Cape Codin' rentoutumista ja epävirallisuutta kahdenkymmenenensimmäisen vuosisadan asiakkaille. Kotimajoituksestamme löytyy tämä viehättävä 1 makuuhuoneen mökki, jossa on nurmikkoa, oma terassi, jossa on ulkokalusteet ja kaasugrilli. Täysin varusteltu keittiö on kauniisti päivitetty kauniilla graniittitasolla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla laitteilla. Makuuhuoneessa on mukava queen-vuode ja tv. Olohuoneessa on vuodesohva. Mökissä on ilmastointi, parketit ja 40 tuuman televisio ja DVD-soitin. Tämä mökki on savuton ja ei salli lemmikkejä. Huoneeseen mahtuu korkeintaan 4 henkeä.Ainutlaatuinen sijainti rauhallisella asuinalueella sijaitsevalla Hyannis-alueella tarjoaa vieraille useita erilaisia etuja. Kävely- tai pyöräilyetäisyydellä on Hyannis-satama ja vilkas satama, jossa on saaren lautat, kiertoajelut ja kalastuksen peruskirjat. Main Street, jossa on laaja valikoima ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, kahviloita ja yöelämää, on kilometrin päässä. Ajomatkan päässä on toimintaa kaikenikäisille ja etuihin, valaiden katselusta minigolfiin, vetoketjusta antiquingiin. Kapteeni Gosnold Village on täydellinen paikka lomailuun, perhejuhliin ja hääjuhliin. Yksilöllisesti omistetut, yhden kerroksen yksiköt, jotka vaihtelevat Studiosista 3 makuuhuoneen mökkeihin.Savuton omaisuus. Ei lemmikkejä.Check-in klo 16-20. 300 dollaria palauteta vakuus vaaditaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Yhteystiedot

230 GOSNOLD ST , 02601 , Hyannis , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis

  • Onko majoituspaikassa Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis uima-allas?

    Kyllä, Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis?

    Ei, Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis sijaitsee?

    Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis sijaitsee osoitteessa 230 GOSNOLD ST, 02601, Hyannis, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis?

    Lähellä majoituspaikkaa Captain Gosnold Village - Walk To Beach And Main Street Hyannis sijaitsevat nähtävyydet ovat Barnstable Municipal Airport, Sandy Neck Beach Park, Otis Air National Guard Base, Martha's Vineyard Airport, Plimoth Plantation, Nantucket Memorial Airport, Pilgrim Monument, Pilgrim Memorial State Park.