Hotellit kaupungissa Varsova (Masovia, Puola)

  73 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  65 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  83 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  104 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  73 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 1. 103 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  62 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  100 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  72 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 2. 106 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Hotellit kaupungissa Varsova

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Varsova, Puola. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Varsova
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Varsova!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Varsova)

  111 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 106 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 55 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  60 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 42 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  55 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  51 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  47 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Hotellin Varsovasta antaa historiallisen kokemuksen

Puolan pääkaupungilla Varsovalla on synkkä historia, mutta viime vuosina se on alkanut muuttua entistä enemmän suosituksi, moderniksi matkakohteeksi. Menneisyyttään kaupunki ei kuitenkaan ole hylännyt, eikä tule sitä tekemäänkään. Esimerkiksi toisen maailmansodan aikana tuhoutunut vanhakaupunki, Stare Miasto, rakennettiin 1970-luvulle mennessä uudelleen. Monet Varsovan halvoista hotelleista ovatkin näin ollen hyvin uusia.

Tunnetuin henkilö Varsovasta on 1800-luvulla elänyt maineikas säveltäjä Chopin, jonka mukaan kaupungin lentokenttäkin on saanut nimensä. Kaupungista löydät myös useita muita paikkoja, joissa arvostus säveltäjää kohtaan näkyy. Keskustan läheltä on museo, puistoissa soitetaan Chopinin sävellyksiä ja Pyhän ristin kirkossa on muistomerkki Chopinille. Musiikin ystäville hotellin varaaminen Varsovasta onkin kannattavaa.

Varmin matkustustapa Varsovaan on lentäminen, joskin omalla autollasikin voit matkustaa. Baltian maiden läpi ajaminen ja lopulta päätyminen Puolaan on unohtumaton kokemus ja samalla matkalla pääsee tutustumaan muihinkin maihin.

Kaupungin kulttuurikohteet

Varsovan maamerkkinä pidetään 1950-luvulla valmistunutta Kulttuuri- ja tiedepalatsia. Korkeimmalta kohdalta noin 230 metrin korkeuteen ulottuva rakennus tarjoaa kauniin näköalan kaupungin ylle, mutta myös itse rakennus on sisältä kaunis, sisältäen niin marmoria kuin kristallikruunuja. Palatsi on aktiivisessa käytössä ja päivittäin siellä käy tuhansittain ihmisiä, joko töissä tai kulttuurivierailulla. Lähistöllä on niin elokuvateatteri kuin useita ravintoloita, joten aktiviteetteja riittää. Myös halpoja hotelleja löytyy naapurustosta.

Suomella ja Puolalla on mielenkiintoinen pieni yhteinen menneisyys historiassa, kun 1500-luvun lopulla maita hallitsi Sigismund III Vaasa. Sigismundin myötä Varsovan asema Puolan pääkaupunkina myös varmistui ja Krakova sai luovuttaa tittelinsä. Varsovan vanhankaupungin lähellä sijaitsevassa Kuninkaanlinnassa onkin Sigismundin kunniaksi pystytetty patsas yhä nähtävillä. Muutenkin Kuninkaanlinna lienee kaupungin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä. Miksi et siis varaisi halpaa hotellia vanhastakaupungista ja viettäisi öitäsi historian keskellä?

Muun Varsovan tavoin myös linna tuhoutui pahoin toisessa maailmansodassa, mutta 1980-luvulla valmistuneet korjaustyöt palauttivat sen entisaikojen loistoonsa. Linnan lisäksi keskiaikaista kulttuuria Varsovassa voit ihailla Wilanowin palatsista, noin 10 kilometrin päässä keskustasta. Kauniilla palatsilla on myös satumainen puutarha, jossa on niin englantilaista kuin kiinalaista tyyliä nähtävillä. Lisäksi Wilanow toimii nykyisin museona, esitellen niin vanhoja maalauksia kuin renesanssin kalusteita.

Puola toimi vuoden 2012 jalkapallon EM-kisojen toisena kisaisäntänä yhdessä Ukrainan kanssa. Kisoja varten rakennettiin uusi jalkapallostadion, joka kulkee nimellä Varsovan kansallisstadion. Urheilutapahtumien lisäksi stadionilla järjestetään myös konsertteja, jolloin paikkoja on jopa yli 70 000.

Ostosten tekeminen Varsovassa

Usein Varsovaa ei tule ajatelleeksi kohteena, jonne lähdettäisiin ostosten perässä. Tämä saattoi pitää paikkansa vielä 20 vuotta sitten, mutta nykyisellään kaupungista on tullut todellinen metropoli ja kaupunkia värittävätkin komeat hotellit ja ostoskeskukset. Ostosten tekeminen Varsovassa onkin helppoa ja hintataso on edullinen. Erityisesti paikalliset tuotteet ovat todella halpoja.

Ostoskeskus Zlote Tarasy on suosittu kohde niin paikallisten kuin turistien keskuudessa. Jos haluat lähteä erityisesti shoppailemaan, tutki trivagon sivuilla halpoja hotellivaihtoehtoja ostoskeskuksen lähistöllä. Vaatekauppoihin törmäät monella eri kadulla, esimerkiksi Nowy Swiatilta ja sen poikkikaduilta voit tehdä ostoksia. Marszalkowska-katu tunnetaan kansainvälisten merkkien myymälöistä. Matkamuistoja tai käsitöitä kannattaa ostaa vanhastakaupungista.

Myös ravintoloiden hinnat ovat niin ikään alhaisia. Valikoima on laaja, vanhankaupungin ravintolat ovat suosituimpia. Perinteista puolalaista ruokaa haluava löytää lautaseltaan paljon lihaa ja perunoita.

Hotellin valitseminen

Hotellitarjonta Varsovassa on laaja ja hotelliyön saat edullisesti kaikkialta. Hotellien hintataso onkin yksi alhaisimpia Euroopassa. Yöpyminen onnistuu niin Stare Miaston vieressä kuin syrjempänä rauhallisimmilla alueilla. Esimerkiksi suosittu Hotel Hetman on hyvien kulkuyhteyksien varrella kaikkialle Varsovassa, mutta sopivasti etäällä suurimmasta ihmisvilinästä.

20-kerroksinen The Westin Warsaw –hotelli muodostaa kauniin kokonaisuuden modernin ulkokuoren ja elegantin sisustuksen myötä. Lisäksi Zlote Tarasy –ostoskeskus sijaitsee noin kilometrin päässä, joten myös shoppailumahdollisuudet ovat läsnä.

Vanhastakaupungista tyylikkäimpiin vaihtoehtoihin kuuluu Castle Inn linnan vieressä. Näköala hotellin huoneista on henkeäsalpaava.

Wilanowin palatsin alueella vietät helposti päivän jos toisenkin, näin ollen Hotel Wilanow reilun kilometrin päässä on paras vaihtoehto. Palatsin suosion takia alueelle pääsee kulkemaan hyvin julkisella liikenteellä, joten myös saapuminen on helppoa vaikka se ei ydinkeskustassa olekaan.

Our top-rated cheap hotels in Varsova

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Varsova