Hotellit kaupungissa Pietari (Venäjän luoteinen liittovaltiopiiri, Venäjä)

 1. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 2. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 3. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 4. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 5. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 8. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Pietari

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Pietari, Venäjä. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Pietari
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Pietari!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Pietari)

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Pietarin hotelleissa pääset rentoutumaan

Allegro-junan alettua liikennöidä Helsingin ja Pietarin välillä, on matkustaminen tähän yhteen Venäjän länsimaisimpään kaupunkiin lisääntynyt merkittävästi ja Pietarin hotellit täyttyvätkin suomalaisista. Vaikka Pietari on suomalaisille lähellä, ei kaupunkiin kannata lähteä seikkailemaan omalla autolla, ellet ole kokenut itänaapurin matkustaja. Helpoiten kaupungissa pääset liikkumaan metrolla, joka kattaa yli sadan kilometrin matkan maan alla.

Kaupunkia on verrattu niin Venetsiaan kuin Pariisiin ja se todella muistuttaakin eurooppalaisia suurkaupunkeja niin nähtävyyksien kuin hotellitarjonnan puolesta. Jos selaat esimerkiksi halpoja hotelleja Pietarista, löydät pitkän listan erilaisia vaihtoehtoja.

Pietarion niin suuri kaupunki, että esimerkiksi viikon mittaisella lomalla et ehdi mitenkään kokemaan kokonaan kaikkea sitä, mitä on tarjolla. Kaupungin koosta kertoo jotain jo se, että siellä on melkein yhtä paljon asukkaita kuin Suomessa yhteensä. Useat matkustajat palaavatkin kaupunkiin uudestaan ja uudestaan ja löytävät jokaisella kerralla jotain uutta.

Ennen kuin varaat hotellia Pietarista, tulee sinun muistaa muutama asia. Venäjää varten tarvitset viisumin, jota ilman maahan et pääse. Tämän lisäksi sinulla pitää olla passi, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta vielä matkan jälkeen. Kotimaisilla maksukorteilla voit maksaa suurimmassa osassa kauppoja ja ravintoloita, mutta kannattaa kuitenkin vaihtaa euroja rupliksi ennen matkaa. Käteinen helpottaa matkustamista huomattavasti.

Pietari – monipuolinen turistikohde

Pietarion yksi Venäjän tärkeimmistä kaupungeista, niin kulttuurillisesti kuin taloudellisesti. Taiteesta kiinnostunut saa lomansa kulumaan kaupungin useissa museoissa. Kulttuurikohteiden helmi on Eremitaasi, massiivinen taidemuseo, joka koostuu useasta eri rakennuksesta. Museon läpikäymistä varten sinun tulee varata riittävästi aikaa, joskaan kaikkia taideteoksia et silloinkaan ehdi varmasti nähdä - nykyisellään esillä on liki kolme miljoonaa erilaista taide-esinettä.

Pietari-Paavalin linnoitus kaupungin keskustassa rakennettiin 1700-luvun alkupuolella sotaa varten, mutta tositoimissa sitä ei ole koskaan käytetty. Nykyään linnoitus on yksi Pietarin suosituimmista turistinähtävyyksisä sisältäen myös katedraalin, joka toimii monen venäläisen keisarin hautapaikkana.

Entisajan rakennustaidetta pääset ihailemaan parhaiten myös lukuisissa kirkoissa, joita kaupunkiin on rakennettu. Tunnetuin lienee värikäs Verikirkko, jonka sipulikupolit ovat yksi tunnetuimmista näyistä kaupungissa.

Mikäli olet kiinnostunut shoppailusta, Pietarin ykköskohde on ehdottomasti Nevski Prospekt –katu. Kaupungin pääkatu on liki viisi kilometriä pitkä ja sen varrella on niin vaatekauppoja, ravintoloita, halpoja hotelleja kuin kulttuurinähtävyyksiäkin. Koska kadun kiertelyyn saat helposti kulumaan päivän jos toisenkin, kannattaakin varata yöpymispaikka läheltä. Laatua hakeville vaihtoehtona voisi olla hotelli Belmond Grand Europe joka tarjoaa viiden tähden luksusta.Todennäköisesti et kuitenkaan tule käymään katua kokonaan läpi, vaan tutustut muutamaan kauppakeskukseen, jotka nekin jo itsessään tarjoavat tekemistä koko päiväksi.

Hotellin varaaminen

Mikäli Pietari on sinulle täysin tuntematon, kannattaa etsiminen suorittaa juurikin trivagon kautta. Vaikka kaupunkia et tuntisikaan lainkaan, pystyt erilaisilla suodattimilla helposti etsimään juuri sellaisen hotellin, kuin itse haluat.

Mikäli esimerkiksi käytössä oleva internetyhteys on tärkeä, pystyt rajaamaan hotellit sen perusteella. Yksi suosittu tyyli on jakaa kohteet muiden matkustajien mielipiteiden perusteella. Tämä on suotavaa esimerkiksi silloin, kun haluat majoittua sellaisessa paikassa, jota muutkin matkustajat ovat arvostaneet ja johon ovat olleet tyytyväisiä.

Myös muita suodattimia kannattaa kokeilla, esimerkiksi palveluiden ja varustelun tason perusteella tapahtuvaa jaottelua. Näin pystyt varmistumaan siitä, että majapaikka vastaa juuri niitä odotuksia, joita sille asetat.

Majapaikat keskustan läheisyydessä

Yöpyminen keskustan tuntumassa on viisas vaihtoehto silloin, kun et halua joutua liian kauas nähtävyyksistä. Keskustan läheltä löydät useita laadukkaita halpoja hotelleja, ja mikäli hinta ei ole ratkaiseva tekijä, pystyt trivagon vertailulla helposti asettamaan hakukriteereiksi muun muassa haluamasi etäisyyden keskustasta. Näin saat aina yöpaikan keskeisimmältä paikalta. Lyhyet matkat keskustassa luonnistuvat melko helposti kävellen, joskin välillä kannattaa turvautua metron tai taksin apuun.

Mikäli saavut kaupunkiin rautateitä pitkin, kannattaa myös tutkia hotelleja läheltä rautatieasemaa. Esimerkiksi Nevsky Central on vain viiden minuutin päässä asemalta, myös Adagio on Fontanka sijaitsee keskustassa.

Nevski Prospekt –kadun hotellit Pietarissa ovat paras valinta silloin, kun matkan tarkoituksena on kierrellä pääkatua ja se on ostos- tai kulttuurikohteita. Dolce Vita –hotelli on yksi parhaimmista, henkilökunta on ystävällistä ja sijainti sekä hintaluokka lämmittävät jokaisen majoittujan mieltä.

Pietariin viikonloppulomalle

Jos suunnitteilla on pelkkä viikonlopun mittainen rentoutumisloma, tutuin ja turvallisin vaihtoehto lienee Sokos Hotel –ketjuun kuuluva Palace Bridge. Vasilin saarella olevalla Palace Bridgella on loistava mahdollisuus rentoutua kylpylässä ja sen saunoissa. Keskeisen sijaintinsa myötä liikkuminen keskustassa on helppoa, kun kaikki päänähtävyydet ovat aivan naapurissa.

Luksushotelleista Kempinski Moika 22 hemmottelee yhdellä kaupungin parhaimmalla viiniravintolalla. Muutenkin palvelu on yhtä juhlallista ja kaunista kuin koko kaupungin ilmapiiri.

Grand Hotel Europe on legendaarisin hotelli Pietarissa. Yli satavuotiaan kaunokaisen vierailijalistalta löytyy joitakin maailman kuuluisimpia ihmisiä, muun muassa Elton John ja useita Ruotsin kuninkaallisia.

Our top-rated cheap hotels in Pietari

  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 224 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Pietari