Hotellit kaupungissa Dubai (Dubai, Arabiemiirikunnat)

 1. 105 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 2. 96 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
  58 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
  93 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 3. 75 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 4. 170 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
  53 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 5. 46 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
  83 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  121 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024

Hotellit kaupungissa Dubai

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Dubai, Arabiemiirikunnat. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Dubai
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Dubai!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Dubai)

  157 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
  139 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 83 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 • 46 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Dubain hotellien väriloistoa

Arabiemiraattien Dubai nousi maailmankartalle kertaheitolla 1960-luvun lopulla, kun alueelta löydettiin öljyä ja kaupungista alkoi vähitellen kehittyä yksi hohdokkaimmista maailmassa. Nykyään Dubai on yksi suomalaisten suosituimmista matkakohteista. Kaupunkikuvaan ilmestyy liki jatkuvasti uusia pilvenpiirtäjiä ja muita rakennuksia ja kaupunkia onkin kutsuttu leikkisästi maailman suurimmaksi rakennustyömaaksi.

Myös hotelleja Dubaihin on kohonnut viime vuosina useita, noudattaen samaa kaavaa kaupungin muiden palveluiden kanssa: etsit sitten luksusta, erikoisuuksia tai halpoja hotelleja, Dubai tarjoaa sinulle kaikkea mitä vain voit toivoa. Kaupunki onkin kuluneina vuosina vakiinnuttanut asemansa erityisesti rikkaiden ihmisten huvittelupaikkana, jossa vapaa-aikaa suunnitellessa vain mielikuvitus on rajana.

Suuri osa Dubain rahatuloista tulee nimenomaan turisteilta, joten kaupungissa todella onkin panostettu siihen, että matkustajat viihtyvät. Mitä ikinä haluat tehdä tai kokea, se onnistuu. Vaikka lämpötilat kohoavat pahimmillaan jopa 40 asteen ylitse, voit halutessasi käydä vaikka luistelemassa jääradalla.

Viihtyvyys taattu

Kaupungin hotellit pitävät myös kiinni siitä, että asiakkaat viihtyvät ja pysyvät tyytyväisinä. Kaikkien majoituspaikkojen asiakaspalvelijoiden palvelualttius on huippuluokkaa alkaen aina halvoista hotelleista ja päättyen parhaimpiin majoituksiin, joita kaupungissa on.

**Matkakohteena Dubai sopii kaiken ikäisille *ja kokoisille ryhmille, yksin matkustavista lapsiperheisiin. Paikan päällä kannattaa kuitenkin muistaa, että kaupungissa on jatkuvasti käynnissä suurempia ja suurempia rakennustyömaita, joten liikkuminen saattaa joiltakin osin vaikeutua. Myös liikenneruuhkat ovat hyvin yleisiä.***


Sen lisäksi, mitä palveluita on tarjolla hotellissa, Dubaissa voi viettää vapaa-aikaa niin rannalla loikoillen kuin ostoksia tehden. Uimarannat ovat todella miellyttäviä ja pehmeähiekkaisia, eikä kirkkaita uimavesiä näin ollen melkein pysty ollenkaan vastustamaan.

Maailman korkeimpaan rakennukseen yöksi

Dubai on tullut tunnetuksi tavoitteestaan tehdä kaikki mahdollisimman isosti ja tyylikkäästi. Näin ollen ei ollutkaan ihme, kun kaupunkiin rakennettiin maailman korkein rakennus, Burj Khalifa. Noin 830-metrinen pilvenpiirtäjä avattiin hulppein seremonioin toukokuussa 2010. Tornissa on niin asuinhuoneistoja kuin erilaisia liiketiloja. Mikäli haluat yöpyä Burj Khalifassa, sekin onnistuu.

Burj Khalifassa on yksi alueen hotellien kirkkaimmista helmistä , Armani. Nimensä mukaisesti hotellissa näkyy kuuluisan muotisuunnittelija Giorgio Armanin kädenjälki. Tämän lisäksi sinua hemmottelevat esimerkiksi seitsemän erilaista ravintolaa, hotellihuoneissa oleva tyylikkäin ja uusin teknologia, laadukas kylpylä sekä läheinen Dubai Mall, maailman suurin ostoskeskus. Yhteensä erilaisia myymälöitä ja kauppoja Dubai Mallissa on yli tuhat, näin ollen tekemistä riittää useammaksikin päiväksi. Jos haluat vältellä länsimaisia suuria ostosrakennuksia, voit kierrellä basaareissa ja tehdä ostoksia paikalliseen tyyliin. Kaduilla on useita kojuja, tarjoten esimerkiksi käsintehtyjä koruja ja paikallisia mausteita. Hinnoista kannattaa myös neuvotella, koska tinkaaminen kuuluu paikallisten mielestä kaupankäyntiin.

Kaupungista puhuttaessa ylistyssanat saattavat usein loppua kesken, mutta yhden hotellin kohdalla ne varmasti loppuvat kesken: Burj al Arabin. Vaikka virallinen hotellien tähtiluokitus päättyy viiteen tähteen, mainostaa Burj al Arab itseään ainoana seitsemän tähden hotellina maailmassa. Purjeen muotoinen, 300-metrinen rakennus sijaitsee pienellä saarella Persianlahden rannalla. Majoittujat pääsevät nauttimaan lukemattomasta määrästä uskomattomia palveluita, esimerkiksi parhaimmista hierojista, komeimmista sisustusratkaisuista sekä henkilökohtaisesta shoppailuavustajasta.

Dubain halpojen hotellien joukosta löydät myös vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi ja kruunaavat lomasi edullisemmin, mikäli budjettisi ei riitä aivan seitsemän tähden laatuun. Esimerkiksi Marco Polon tyylikkäät huoneet tarjoavat loistavat puitteet lomailulle, mutta näiden lisäksi tarjolla on myös useiden laadukkaiden ravintoloiden valmistamaa ruokaa, joka maistuu varmasti jokaiselle. Välimatkaa shoppailualueille ja esimerkiksi Burj Khalifaan on toki kohtuullisen paljon, mutta esimerkiksi taksimatkat ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa. Lähemmäksi keskustaa pääset Majestic Tower Dubaissa, jossa on puitteet kunnossa alkaen ulkouima-altaista ja kauneushoitoloista.


Our top-rated cheap hotels in Dubai

 • 50 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 55 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 63 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 • 202 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:joulu 2024
  51 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Dubai