Hotellit kaupungissa Budapest (Keski-Unkari, Unkari)

 1. 39 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:4. maalisk. - 5. maalisk.
  74 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:3. maalisk. - 4. maalisk.
  104 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:23. maalisk. - 24. maalisk.
 2. 36 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:29. kesäk. - 30. kesäk.
 3. 59 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:2. huhtik. - 3. huhtik.
  156 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:2. huhtik. - 3. huhtik.
 4. 140 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:20. toukok. - 21. toukok.
 5. 91 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:12. maalisk. - 13. maalisk.
 6. 216 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:7. huhtik. - 8. huhtik.
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Budapest

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Budapest, Unkari. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Budapest
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Budapest!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Budapest)

  207 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:12. huhtik. - 13. huhtik.
 • 82 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:3. heinäk. - 4. heinäk.
 • 102 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:13. maalisk. - 14. maalisk.
 • 75 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:3. maalisk. - 4. maalisk.
 • 103 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:11. maalisk. - 12. maalisk.
  93 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:17. maalisk. - 18. maalisk.
 • 41 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:14. maalisk. - 15. maalisk.
 • 27 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:18. kesäk. - 19. kesäk.

Budapestin kaksi hotellimaailmaa

Unkari on maana monelle varmaan hiukan tuntematon ja mystinen, mutta yksi kaupunki siellä on ylitse muiden: Budapest. Kaupunki on suosittu matkakohde eikä vähiten siitä syystä, että halvimmat hotellit Budapestissa ovat noin 20-30 euron luokkaa. Valtaosa Budapestin hotelleista on joko kunnostettu tai rakennettu viimeisten vuosien aikana, joten siellä saat todellakin rahoillesi vastinetta.

Tonavan ympärille rakentunut kaupunki jakautuu kahteen osaan, Budaan ja Pestiin. Buda on kaupungin läntinen puoli korkeine kukkuloineen ja mäkineen, Pest puolestaan itäinen alue ja on paljon tasaisempi. Yhdeksi kaupungiksi Buda ja Pest yhdistyivät 1800-luvun loppupuolella.

Erityisesti nuoret ovat ottaneet kaupungin matkakohteekseen viime vuosina. Budapestin halvat hotellit ja vilkas yöelämä komeiden nähtävyyksien kera muodostavat toimivan kokonaisuuden esimerkiksi kaveriporukoille tai pariskunnille, jotka lähtevät ensimmäiselle yhteiselle matkalleen. Pestin puolella on myös useita hostelleja, jotka mahdollistavat majoituksen pienellä rahalla.

Etsiessäsi Budapestista hotellia tulee sinun oikeastaan vain päättää haluatko yöpyä rauhallisemmalla Budan puolella vaiko Pestissä, jossa majoittuessasi olet lähellä keskustan viihdetarjontaa. Molemmilla puolilla on kuitenkin niin edullisia kuin vaativimmatkin toiveet täyttäviä majoituksia, joten loppupeleissä kyse on vain siitä, millaiseen majapaikkaan haluat itse mennä.

Yksi parhaimmista kesäkaupungeista

Monien muiden suurkaupunkien tapaan Budapestin halvat hotellit ovat ehdottomasti suosituimmillaan kesälomakuukausina kaupungin miellyttävän ilmaston ansiosta. Varmistaaksesi, että saat haluamasi majoituksen, kannattaa sinun siis tehdä varaukset hyvissä ajoin. Samaan tapaan kuin roomalaiset, myös budapestilaiset siirtyvät kuumimpina kesäkuukausina muualle lomailemaan, jolloin kaupunki on hyvin pitkälti pelkästään turistien kansoittama. Lämpötilat kohoavat helposti yli 30 asteen paremmalle puolelle ja tuolloin kahvilat ja terassit täyttyvät vilvoittavia juomia nauttivista matkustajista. Keväällä on viileämpää, joskin vähintään yhtä kaunista kuin kesälläkin. Sinun kannattakin pohtia, josko matkaisit kaupunkiin ihailemaan maisemia samalla kun vehreys jälleen palaa puistoihin talven jäljiltä.

Oman lisäyksensä hotellivarauksiin tuo Hungaroringin F1-osakilpailu, jota on ajettu Unkarissa aina vuodesta 1986 asti. Kilpailu on erityisesti suomalaisten formulamatkaajien suosiossa, koska sinne matkustaminen ei sijaintinsa puolesta vaadi suuria taloudellisia tai ajallisia uhrauksia.

Budapest on myös yksi maailman tunnetuimmista kylpyläkaupungeista ja onkin suositeltavaa, että jokainen kaupunkiin matkaava viettää ainakin yhden päivän kylpylän rentouttavassa ilmapiirissä. Useiden kylpylöiden vieressä toimii myös hotelli , joten jos matkasi tarkoituksena on päästä rentoutumaan vesimaailmaan, on siihen loistavat mahdollisuudet.

Budan ja Pestin eroavaisuudet

Budassa on yksi Budapestin ja koko Unkarin suosituimmista nähtävyyksistä, Linnavuorella oleva Budan linna. Kaupungissa on ehtinyt olemaan useita linnoja, jotka ovat kuitenkin tuhoutuneet sodissa. Nykyistä linnaa pommitettiin rankasti toisen maailmansodan aikana, mutta se on kuitenkin uudelleenrakennettu tämän jälkeen. Linnavuorella on myös yksi toinen Unkarin ehdottomista helmistä, Matiaksen kirkko.

Myös yöpyminen Linnavuorella onnistuu. Esimerkiksi Art’otel Budapest, halvimpia hotelleja alueella , on yksi eniten kehuja keräävistä. Pääsääntöisesti Linnavuoren ympäristö on hintaluokaltaan kaupungin kalleimpia alueita. Hinnat yötä kohden liikkuvat yleensä sadan euron molemmin puolin.

Valitsemalla hotellin Budapestissa Pestin puolelta, pääset yöpymään majapaikoissa lähimpänä kaupungin viihdepaikkoja. Budapestin suosituimmat ravintolat, kahvilat ja kuppilat keskittyvätkin vahvasti Pestin alueelle. Yksi houkuttelevimmista on Váci utcan ostosaukio, joka toimii niin paikallisten kuin turistien kokoontumispaikkana. Pestin puolella on suurin osa kaupungin toimistorakennuksista ja pankeista.

Myös ostosten tekemistä varten Budapestissa sinun kannattaa matkata juurikin Pestiin. Esimerkiksi massiivinen ostoskeskus WestEnd City Center pitää sisällään lukemattoman määrän erilaisia putiikkeja ja kauppoja, toisenlaista shoppailua puolestaan tarjoavat kaupungin kauppahallit, jotka ovat omiaan tuliaisten ostamista varten.

Yksi Pestin komeimmista hotelleista on Kempinski Corvinus Erzsébet tér –puiston vieressä. Viiden tähden edestä luksusta tarjoavaan Corvinukseen on helppo saapua kaikkialta kaupungista, olet sitten tulossa lentokentältä tai rautatieasemalta. Kaupungin kaikki tärkeimmät kohteet ovat myös aivan kävelyetäisyyksien päässä, vaateostoksia varten sinun tarvitsee vain astua hotellin ulko-ovista.

Our top-rated cheap hotels in Budapest

  149 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:3. elok. - 4. elok.
 • 153 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:16. maalisk. - 17. maalisk.
  81 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:12. maalisk. - 13. maalisk.
 • 77 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:12. maalisk. - 13. maalisk.
  61 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:3. maalisk. - 4. maalisk.
  57 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:18. maalisk. - 19. maalisk.
  58 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:3. maalisk. - 4. maalisk.
 • 74 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:17. maalisk. - 18. maalisk.
 • 49 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:17. maalisk. - 18. maalisk.

Hotellit – Budapest

Nämä hotellit saattavat myös kiinnostaa sinua...

Kaupunginosa - Budapest

Nähtävyydet - Budapest

Suositut kohteet

Lisää suosittuja kohteita