Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo (Pozoblanco, Espanja)

Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo (Pozoblanco, Espanja)

Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo

Maaseudun talo Cortijo Zoco Bajo Maalaistalo kaupungin vieressä ja täysin luonnossa.Maalaistalo, Zoco Bajon maalaistalo, on rakennettu uudelleen alkuperäiseen maalaistaloon, jolla on yli 300 vuotta ja Rooman jäänteisiin.Se on jaettu kahteen kerrokseen, joissa on viisi makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta ja vähintään 8 ihmistä, ja majoituksen enimmäismäärä 16-18 henkilölle.Casa Rural Zoco Bajo on viehättävä, yksinkertainen majoitus, ilman ylellisyyttä, mutta mukava. Olemme yrittäneet palauttaa tämän vanhan tilan hengen peittämättä sitä. Se luotiin kestävän maaseutumatkailun projektiksi. Restauroinnissa käytettiin purkutöitä ja alueelle tyypillisiä. Aurinkovoimalan kautta tuotamme paljon enemmän energiaa kuin kulutamme, ja vesi on myös paljon kuumempi auringon ansiosta. Luonnollisen puhdistamon avulla kierrätetään kaikki kulutettu vesi, käyttämällä sitä puutarhan kasteluun. Koostuu yksinomaan sahakasveista. Pikku puutarhaamme toimitetaan kasveista kotoperäisistä 'siemenpankeista'. Allas puhdistetaan suolalla, ja rakkaat kanamme ovat 'sinistä Andalusian' -rotua, sukupuuttoon vaarassa. Mutta kaikesta tästä on jotain, josta olemme erittäin ylpeitä, osa vuokra-hyötyä, joka menee yhteistyöhankkeisiinLaajenna tämän linkin tietoja;Siinä on lattialämmitys koko talossa ja suolaisen veden uima-allas, grillit, parkkipaikat ja lasten alue.Se on lähellä Municipal Golf Clubia ja Equestrian Clubia.Järjestämme Cortijo del Zoco Bajon maaseudun talossa tanssi- ja salsa-työpajoja tiedoksi leikkaa ja liitä tämä linkki:Los Pedrochesin alue: Pedrochesin alue:Se sijaitsee Córdoban maakunnan pohjoispuolella, geologisesti Sierra Morena -alueelle.Sijaitsee keskimäärin 500-700 m korkeudessa, vaikka korkeampia kohtia löytyy alueen pohjoispuolella, Sierra del Horcónista (869 m) ja Chimorrasta etelään (959 m) .Maisema on hyvin erilainen alue ja maaperät, joissa sitä esiintyy, ja runsaasti virtauksia ja jokia, joiden kausiluonteisuus on selkeä, mikä kasvattaa monimuotoista kasvistoa ja eläimistöä ja jotka löytävät muualla Euroopassa uhanalaisia lajeja (ilves, kultakotka, musta korppikotka, keisarikotka , susi jne.). Nosturit erottuvat myös ornitologisessa rikkaudessaan, koska ne voivat tarkkailla suuria ryhmiä Itämerestä. Tärkeät siirtymätiet - Cañada Real Soriana ja Cordel de la Mesta - ylittävät alueen, joka on pääasiassa omistettu karjalle ja maataloudelle. Kehittyy kahteen maisemaan, jolla on omat ominaispiirteensä: vuoristoinen oliivilehto ja laidun.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Terassi
  4. Lemmikit sallittu
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Suihku
  4. Avattavat ikkunat
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Polkupyörien vuokraus
  3. Golfkenttä
  4. Ratsastus
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Yhteystiedot

Carretera Pozoblanco-Cordoba, kilómetro 1 , 14400 , Pozoblanco , Espanja
Puhelinnumero: +34(957)116667

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo

  • Onko majoituspaikassa Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo uima-allas?

    Kyllä, Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo?

    Kyllä, Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo sijaitsee?

    Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo sijaitsee osoitteessa Carretera Pozoblanco-Cordoba, kilómetro 1, 14400, Pozoblanco, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo?