Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, (Lake Wales, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, (Lake Wales, Amerikan Yhdysvallat)

Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer,

LAKEVIEW TRANQUIL, VILLA, DISNEY, LEGOLAND, SKYDIVE Stressin vähentäjä. Huvila. Oma pysäköinti. Ei liikenneruuhkia. 20 min Legolandille. 20 min päässä Warner Collegesta. 30 min Sebringille. 45 min etelään Disney. 20 minuutin päässä Florida-laskettelukeskuksesta. Luonnon ystäville unelma-alue. Vain 8 minuutin päässä Westgate River Ranch, jossa voit mennä rodeo, ratsastus, eläintarha, zip linja, ravintola ja baari. Olemme 45 minuutin päässä Disney ja 20 minuutin päässä Legoland. Tämä huvila on yksi makuuhuone, yksi kylpyhuone, jossa on täyden palvelun keittiö uusilla laitteilla. Makuuhuoneessa on king size-vuode, pukeutuja, iso vaatekaappi ja 55 tuuman televisio. Olohuone: iso sohva, viinivarasto, 72 tuuman tvRuokailutila: Kaunis ruokailutilaKylpyhuone: suljettu lasi suihku. Upscale suunnittelija uppoaaPatio: Seulottu ulkona ruokailu-setti ja patio grilliKeittiö: Sileä top 4-uuni, uuni, jääkaappi. Erillinen vesijäähdytinKaikissa huoneissa on upscale suunnittelija fanitKeski-ilmastointi ja keskuslämmitys Asiakkaat pääsevät kaikkiin mukavuuksiin:Resort-tyylinen lämmitetty uima-allas,poreamme,koripallokenttä,tenniskenttä,bocce,lenkkeilyreitti. itsepalvelupesulaYhteisöllä on oma toimipaikka tiloissaErittäin rauhallinen, rauhallinen ja ystävällinen alue. Piilotettu jalokivi - luonnon kauneus vanhanaikaisella yksinkertaisuudella.Resort-tyylinen yhteisö. Veneen telakka / lipsahdus. Kalastus. Go laskuvarjohyppy Florida Laskettelukeskuksessa 20 minuutin päässä. Ystävällinen yhteisö, jolla on vanhanaikainen perheen arvot. Älä unohda tutustua Juniorin kalamarkkinoihin herkullisiin mereneläviin. Manny's Restaurant on toinen suosikki. Paljon äiti ja pop edullinen puoli tien syömään. Katso myös Rufus Barbecue 60. Hän on kadunpuoleisella puolella ja tekee parhaimmista koskaan kylkiluista. Huvilassa on kaunis lämmitetty uima-allas ja kylpylä. Villa tarjoaa runsaasti vuodevaatteet, peitot, kylpypyyhkeet, uima-allas pyyhkeet. Kaikki keittiö tarpeet. Tuo vene, kyllä, on venelaituri / lipsahdus ja vain rentoutua kalastusta järvellä. Älkää venettä, oikaa, vedä tuoliasi järveen asti limonadin kannulla, musiikilla ja heitä syöte ulos ja odota kiinni. Ja voit pysäköidä traileriasi yhteisökeskuksessa loman aikana.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer,

  • Onko majoituspaikassa Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, uima-allas?

    Kyllä, Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer,?

    Ei, Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer,?

    Lähellä majoituspaikkaa Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, sijaitsevat nähtävyydet ovat Cypress Gardens Adventure Park, Bartow Municipal Airport, Lake Tohopekaliga, Winter Haven's Gilbert Airport, Sebring Regional Airport, Green Meadows Petting Farm, Kissimmee Gateway Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, on?

    Majoituspaikan Your Own 3-room Villa, With Patio, On Premises Pool, Jacuzzi, Washer/dryer, peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.