Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool (Cornillon, Ranska)

Koko talo/asunto Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool (Cornillon, Ranska)

Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool

Mukava 3 tähden talo oma lämmitetty uima-allas Pohjakerroksen etelään päin oleva huvila, täysin varusteltu ja täysin kunnostettu vuonna 2016. 90 m²: n talo on moderni ja valoisa. Hänellä on erittäin miellyttävä asua. Siinä on 3 makuuhuonetta, 1 täysin varustettu keittiö (uuni, keraaminen liesi, astianpesukone, liesituuletin, jääkaappi), mikä johtaa avoimeen olohuoneeseen, jonka koko on noin 25 m². Makuutila sisältää 3 makuuhuonetta (kahdessa 160 x 200 parisänky ja 1 makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella (90 X 200)Kylpyhuone suihkulla (huvila 'le clos de l'olivier') tai kylpyammeella (huvila 'pichouline') ja pesukoneella. Itsenäiset wc: t. Ulkona voit nauttia 16 m²: n katetusta terassista etelään, jolla voit ottaa kaikki ateriat. Terassilta on näköala täysin suljettuun puutarhaan, joka on noin 300 m², ja lämmitettyyn uima-altaan, jonka koko on 6,20 m x 3, 40 m. Allasamme hyötyvät myös vastavirta-uintilaite ja balneoterapiasuuttimet. Auringonotto ja ulkona sijaitseva oleskelutila (täydellinen aperitiiviin ja maistelemaan alueen pieniä roséviinejä!) odotan sinua noin 35 m²: n puisen rannan ympärillä. Hälytys NF-standardeille. Mahdollisuus pysäköidä autosi talon vieressä olevassa suljetussa autotallissa (huvila 'le clos de l'olivier') tai puutarhassa (huvila 'pichouline'). Lopuksi omaisuudessamme (joka sisältää kaksi huvilaa ja maalaistalon) voit nauttia kesäkuusta alkaen saunassa, joka on kaikkien vieraidemme käytettävissä (50 € lisämaksu 1 viikolla kaikille vieraille) talomme).Talomme lähellä (1 km) löydät kaikki kaupat. Olemme onnekkaita, että olemme alueella, joka tarjoaa monia kulttuuri-, urheilu-, perinteisiä aktiviteetteja; rikas ja monipuolinen terroir ja viinitarhat, monia merkittäviä luonnonkohteita, kuuluisa perintö, ... lyhyillä, aitoilla ja aurinkoisilla lomilla, joka on sovitettu kaikkiin makuihin ja kaikkiin toiveisiisi ... Vaimoni ja minä neuvomme mielellämme ideoita vierailuista ja retkistä ....(Cèze-laakso ja sen monet listatut kylät, Ardèche-rotot, Chauvet-luola, Orgnac-katu, Uzesin herttuakunta, Cévennes, Pont du Gard, Nîmes, Avignon, Mont Ventoux, ...)Muuta:Pitkäaikainen vuokraus mahdollistalemmikkieläimet sallittujaei suositella liikuntarajoitteisilleei käytöstä

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool

  • Onko majoituspaikassa Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool uima-allas?

    Ei, Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool?

    Kyllä, Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Gare d'Avignon Centre, Réserve Naturelle des Gorges de l'Ardèche, Roman Theatre and its Surroundings and the Triumphal Arch of Orange, Château des Papes, Festival d'Avignon, Arènes de Nîmes, Avignon-Nord, Rue des Teinturiers.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool on?

    Majoituspaikan Your Holidays In Provence In Comfortable Villa With Private Heated Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.