Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature (Marcillat, Ranska)

Koko talo/asunto Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature (Marcillat, Ranska)

Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature

Ihanan rauhallinen loma-asunto luonnon ympäröimänä Keskustan keskiajan juurella sijaitsee tämä viihtyisä lomakoti, josta on näkymät kaikilta puolilta, pienessä kylässä. Tämä lomakoti on irrallaan ja sijaitsee rauhallisella paikalla suurella paikalla.Gite koostuu tilavasta olohuoneesta, jossa on täysin varustettu keittiö, joka avautuu suurelle, aurinkoiselle terassille. WC, varastotila. Kylmempinä hetkinä on puuhella ja lattialämmitys. Yläkerrassa on tilava makuuhuone kylpyhuoneella, jossa on hieronta-suihku, toinen wc ja pesukone.Varjostettu terassi on myös saatavana. Gite on sisustettu tyylikkäästi ja erittäin mukavasti täydellisellä luettelolla. Saatavilla on kirjoja (hollanti ja ranska), pelejä jne.Voit harrastaa monia urheilulajeja alueella. Kaikki löytyy 50 km: n säteellä linnoista, markkinoista, itkuista kylpylöihin. Pienet, mutta myös suuret kaupungit ovat mahdollisia.Siellä on tilava olohuone, jossa on täysin varustettu keittiö, joka avautuu aurinkoiselle terassille ja parvella. WC ja säilytystila.Yläkerrassa on tilava makuuhuone, jossa parisänky, kylpyhuone hieronta-suihkulla ja pesukone.Keittiön liukuovet avautuvat suurelle aurinkoiselle terassille, jossa on puutarha. Sen vieressä on hieman korkeampi pienempi terassi. Suoraan talon vieressä on varjostettu terassi (peitetyn) kaivon vieressä, missä se on hienoa kuumina päivinä. Voit myös käyttää noin 2000 m2 maata hedelmäpuiden ja leikkipaikan kanssa pienille suoraan terassin vieressä. Tämän avulla voit nauttia monista kauniista näkymistä. Tarjolla on grilli, josta voi nauttia tästä vapaa-ajalla, sekä pöytätennispöytä ja säädettävät aurinkotuoleja.Ei kaukana Sioule-jokea, jossa voit käydä melolla, kalastaa, uida ja nauttia 'rotkon' tai nauttia aterian yhdessä ravintolassa. Gite on kävelyreitillä, mutta on myös monia urheilumahdollisuuksia, kuten pyöräily, ratsastus jne. Jos haluat markkinoita, museoita, keskiaikaisia kyliä e. d. haluat käydä, siellä on myös mahdollisuus. Voit myös käydä alueen kylpylöissä.On mahdollista järjestää perheen tai ystävien tapaaminen omistajan kanssa neuvotellen. Voit sitten sijoittaa joitain leiriläisiä / asuntovaunuja tai teltoja (enintään 5) vieraillesi tarkoitetulle sivustolle, jotta voit olla yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Siellä on myös saniteettitalo terassilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature

  • Onko majoituspaikassa Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature uima-allas?

    Ei, Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature?

    Kyllä, Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature?

    Lähellä majoituspaikkaa Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature sijaitsevat nähtävyydet ovat La Place de Jaude, Hippodrome de Vichy-Bellerive, Volcan de Lemptegy, Parc Omnisports Pierre-Coulon, Vichy – Charmeil Airport, Vulcania, Puy Pariou, Musée d'art Roger Quilliot.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature on?

    Majoituspaikan Wonderfully Quiet Holiday Home Surrounded By Nature peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.