Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea (Olofström, Ruotsi)

Koko talo/asunto Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea (Olofström, Ruotsi)

Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea

Waldhaus, Ferienalage, fantastinen luonto, Hottube, vene, kalastus, 10 min merelle Vuodesta 2019 vuokraamme myös Waldhausin.'Meillä on myös muita asuntoyksiköitä, joilla on esine nro. 531885 (HomeAway). ' Kolme mökkiä sijaitsevat suurella tontilla 1,1 ha. Talot ovat hyvällä etäisyydellä toisistaan.Kadun toisella puolella on talo.Jokaisessa talossa on oma puulämmitteinen Hottube, viehättävä maalaismainen, puulämmitteinen sauna, jossa on puro, joka sijaitsee suoraan tontilla. Sauna on kaikkien asiakkaiden käytettävissä.Ympäristössämme on paljon peliä, usein hirvieläimet tulevat hyvin lähelle taloa, hirviä nähdään myös säännöllisesti alueella.Majoituspaikastaan he voivat kävellä ja kävellä metsän läpi.Upea Itämeren ranta on vain 10-15 minuutin ajomatkan päässä. Seuraava järven ranta on alle 5 minuutissa.- Saksan televisio-ohjelma- Nuotiopaikka on mahdollista- Jalkapallo niitty talon edessä, runsaasti tilaa lapsille- Kalastusalueemme on yksi Euroopan parhaista, mahdollisuudet ovat lähellä rajattomia, - Maailmankuulu lohijoki Mörrum vain 10 km: n päässä- uskomattoman paljon sieniä ympäröivissä metsissäOlofströmin noin 8 km: n päässä on kanoottien vuokraus maagisella järvellä.Muutaman kilometrin päässä Olofströmistä löydät Harasjömalan järvialueen, jossa on noin 30 luonnollista järviä, joissa voit kalastaa taimenta, haukea ja ahvenia. Tätä maisemaa kutsutaan myös Ruotsin eteläisimmäksi erämaaksi.- Eriksbergin luonnonpuisto kannattaa aina matkan varrella, täällä he tekevät omia safarejaan, he ajavat omalla autolla puiston läpi ja tarkkailevat eurooppalaista bisoniä, peuroja, muflon lampaita, villisikoja ja muita eläimiä.- Hanön saaren tulisi ehdottomasti käydä, ottaa pieni lautta Nogersundin kalastajakylästä Hanolle (30 minuutin ajomatka), saarella on pieni kalaravintola, jossa on hyvää ruokaa, saarella ei ole autoja, viehättäviä pieniä kalastajia ja vapaa-alueen peuroja. Täällä unohdat hektisen ajan, jolloin elämme täysin.- Lohijoki Mörrum ja sen lohimuseo on unelma, joki pääsee molemmilta puolilta. Katsokaa lentävän kalastajan olkapäätä. Mörrum tunnetaan maailmanlaajuisesti suurista lohista ja meritaimenteista, jotka ovat maailman suurimpia, ei ihme, että kalastajat ympäri maailmaa kalastavat täällä.S

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea

  • Onko majoituspaikassa Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea uima-allas?

    Kyllä, Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea?

    Kyllä, Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea?

    Lähellä majoituspaikkaa Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea sijaitsevat nähtävyydet ovat Sweden Rock Festival, Ronneby Brunnspark, Sandviken Beach, Åhus Strand, Bergslagen, Hälleviks havsbad, IKEA, Östersjöfestivalen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea on?

    Majoituspaikan Waldhaus, Ferienalage, Fantastic Nature, Hottube, Boat, Fishing, 10 Min To The Sea peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.