Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool (Pleumeur-Bodou, Ranska)

Koko talo/asunto Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool (Pleumeur-Bodou, Ranska)

Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool

Villa saunalla, kuntoalue ja todellinen lämmitetty sisäuima-allas 500 metrin päässä rannasta, vaaleanpunaisen graniittirannikon sydämessä, Villa Tonic tarjoaa sinulle 75 m2 asuintilaa, joka on ihanteellinen pariskunnalle tai 4-perheen perheelle, ja urheilukeskuksen koko 150m2. Villa on bioklimaattinen, kompakti ja tilava arkkitehtitalo mukavien tilavuuksien ansiosta: sen täydelliset varusteet on varmennettu 4clévacances-etiketillä. Urheilukompleksi koostuu kuntosalista, jossa on infrapunasauna, elliptinen treeni ja soraaja sekä sisäuima-altaan, joka on lämmitetty 28 asteeseen ympäri vuoden: Villa Tonic -vuokralaisilla on pääsy vain kaikki laitteet !! .Wifi, TV, grilli, solarium ja iso terassi: Kun olet siellä, et halua muuttaa. Ja vielä, vaaleanpunaisella graniittirannikolla on niin paljon tekemistä :).Jalka on mahdollista saavuttaa GR34 ja käydä Landrellecin niemimaan ympäri (pysähtyä maistamaan pannukakkuja tai ostereita crêperiessä 'kertoimien vastaisesti' - varsinkin kirja kauden aikana !! -) tai jatka Landrellecistä Trégasteliin ja sen rantoihin (Valkoinen lakko ja Pinkki lakko).Autolla kurssi 'istuvien puiden' puissa, Radôme-puisto, planetaario ja Gaul-kylä ovat 1 km: n päässä Pleumeur Bodoun kaupungissa. Viikkomarkkinat (Tregastel, Lannion), rannat ja niihin liittyvät retkeilyreitit (Beg Leguer, Trebeurden, Trégastel, Ploumanach, Île Renaute, Île Millau, Ile Grande ...) ovat hetkiä elämän ja poikkeuksellisten maisemien löytäminen vaaleanpunaisesta graniittirannikosta.Merimiehille nousu moottoriveneellä tai yksityisellä veneellä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Lannion-jokeen ja myös 7 saaren saaristoon.Historiaa rakastaville kappeleille, linnoille (Tonquédec, Rosambo ,.) ja Yaudetin arkeologiselle kohteelle on kiinnostusta.Kaikki tämä tehdään 10 km: n säteellä riemulla siitä, että voitte upottaa 28 ° veteen näiden päivittäisten vaellusmatkojen jälkeen hauskanpitoa tai rentoutumista varten. Mikä onnellisuus !!!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool

  • Onko majoituspaikassa Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool uima-allas?

    Kyllä, Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool?

    Ei, Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Le Village Gaulois, Plage de Trégastel, Les chaos de granit rose, Moulin à vent de la Lande du Crac'h, Site Naturel de Ploumanac'h, Phare de Mean Ruz ou de Ploumanach, Plage de Trestraou, Lannion – Côte de Granit Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool on?

    Majoituspaikan Villa With A Sauna, A Fitness Room, And An Indoor Heated Swimming Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.