Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata (Alcamo, Italia)

Koko talo/asunto Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata (Alcamo, Italia)

Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata

Villa Maruggi Bosco d'Alcamon perhelomat Huvila sijaitsee Alcamon kukkulalla, josta on kauniit näkymät Castellammare del Golfon merelle, lähellä Monte Bonifaton luonnonsuojelualuetta (missä on seikkailupuisto ja ravintola). Talo on erittäin rauhallisella alueella huolimatta siitä, että mt. 700 päässä Viale Europa (Alcamon pääkatu) ja mt. 500 supermarketista, baarista, leipomosta, apteekista jne. Villaa ympäröi puutarha, joka on noin. 2 000 metsien ja vanhojen puiden kanssa. Huhtikuussa 2017 kunnostettu huvila koostuu pohjakerroksesta, jossa on olohuone, jossa on kaksi suurta sohvaa (joista yksi on vuodesohva), keittiö, kylpyhuone suihkulla, iso terassi; Ensimmäisessä kerroksessa on 2 kahden hengen huonetta, 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi erillistä vuodetta (yhteensä 10 vuodetta) ja kaksi kylpyhuonetta, joissa on vesihierontasuihku.Kaikista neljästä makuuhuoneesta on näkymä vihreään metsään ja ympäröivään puutarhaan. Talo on sisustettu ajanjaksokalusteilla, varustettu Bose-musiikkijärjestelmällä, ilmastoinnilla, pesukoneella, astianpesukoneella, keittiö, astiat, uuni, jääkaappi, TV, silitysrauta ja -lauta, kansituolit, pöydät, tuolit ja oleskelualue ulkokäyttöön, liukumäki ja keinu lapsille, grilli ja ulkosuihku.Kuuma vesi toimitetaan aurinkosähköjärjestelmällä.Alcamo Marinan upea ranta on vain km päässä. 7. Lomamökki sijaitsee strategisessa paikassa, muutaman kilometrin päässä moottoritien risteyksestä Trapani, Mazzara del Vallo, Palermo.Se on hyvin yhteydessä tärkeimpiin kiinnostaviin kohteisiin:ALCAMO MARINA, CASTELLAMMARE DEL GOLFO (veneiden ja kumilankojen vuokraukseen), FARAGLIONI DI SCOPELLO, SAN VITO LO CAPO, ZINGARO-VARAOSA kauniilla luonnon ympäröimillä lammioilla, rikkipitoisilla lämpövesillä (SEGESTAN THERMAL SPA), SEGESTA ja SELINUNTE niiden kanssa temppeli, ERICE-keskiaikainen kylä, Balestrate, PALERMO, MARSALA, MOZIA-Suolan suot, LUONNOSVARASTO MONTE BONIFATO (puu piknik-alueella), TRAPANI-alueella matkat Egadin saarille (Favignana, Levanzo ja Marettimo)Huvila on 35 minuutin päässä Palermon lentokentältä ja 45 minuutin päässä Trapanin lentokentältä. *** Herra lentokenttäkuljetus Gaetano Boventre EMAIL BONVENTREGAETANO @ HOTMAIL. IT35,00 € kuljetus Palermo Puntaraisin lentokentälle (enintään 4 henkilöä)60,00 € kuljetus Palermo Puntaraisin lentokentälle (enintään 8 henkilöä)40,00 € kuljetus Trapani Birgin lentokentälle (enintään 4 henkilöä)70,00 € kuljetus Trapani Birgin lentokentälle (enintään 8 henkilöä)*** Auto:alkaen Eur 30.00 päivässä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  8.8 / 10
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  8.9 / 10

Kaikki mukavuudet

Kylpyläpalvelut
  1. Kauneushoitola
  2. Solarium
  3. Poreallas
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Businesskeskus
  2. Nopea check-in / -out
  3. Pysäköinti
  4. Terassi
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Keilaus
  3. Polkupyörien vuokraus
  4. Urheilumahdollisuus
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 15:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata

  • Onko majoituspaikassa Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata uima-allas?

    Kyllä, Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata?

    Kyllä, Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Tommaso Maruggi, Sicilia, Con Jacuzzi E Piscina Privata sijaitsevat nähtävyydet ovat Mondello, Aeroporto di Palermo Falcone E Borsellino, Spiaggia di San Vito lo Capo, Porto di Palermo, Teatro Massimo, Scopello, Catacombe dei Cappuccini, Mondello.