Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool (Fortuna, Espanja)

Koko talo/asunto Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool (Fortuna, Espanja)

Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool

Villa Casa Hermosa Los Banos De Fortuna, rauhallinen, rauhallinen oma uima-allas Villa Casa Hermosa, joka sijaitsee Los Banos De Fortunalla, jossa on oma uima-allas, 3 minuutin kuori kuuluisalta kylpyläaltaalta. Nimi 'Kaunis talo' on rauhallinen huvila, joka sijaitsee rauhallisessa kylpyläkaupungissa 'Banos de Fortuna', 3 km: n päässä Fortunan kaupungista 30 minuutin päässä Murciasta. Pohjakerrokset ovat aidattuja ja aidatulla pysäköintialueella, ja terassilla on suojaa päivisin kuumin aikoina, mutta uima-altaan aurinkotuolit tarjoavat aurinkoa viimeisiin päivän säteisiin asti. Villa sijaitsee kävelyetäisyydellä sekä Fuente Spa- ja Leana Spa -saunoista, puutarhoista, maalauksellisista viktoriaanisista hotelleista ja kylpylätuotteita myyvistä kauppoista. Sekä sijainti että perusteet ovat täydellisiä joko perheelle tai romanttiselle lomalle, kuten vuosipäivä tai häämatka. Upeat vuoristomaisemat, perinteiset espanjalaiset tavernat ja ravintolat, jotka tarjoavat valikosta del dia, joka koostuu 4 kurssista ja pullo viiniä 12 € yhdistettynä edulliseen ympäröivään kylpylään, tarjoaa virkistävän tauon aurinkoa. Tunnettu kuumille lähteilleen, joita roomalaiset arvostavat suuresti. Los Banos on noin 3 km Fortunan kaupungin ulkopuolella. Täältä löydät luonnolliset kuumavesi-jouset, vettä käytetään ory-häiriöiden ja reumojen hoitoon, mutta on myös sanottu helpottavan stressiä ja muita vaivoja.Maan ystäville Fortunan eteläpuolella on suuri järvi, joka on suljettu luonnonsuojelualueelle ja metsän ympäröimä, ihanteellinen kävelyyn.25 minuutin päässä Condemenia & Thaderin suurista ostospaikoista, jotka sisältävät suurimman osan tärkeimmistä eurooppalaisista vaatteista, kotiteattereista ja ravintoloista.25 minuutin päässä vesipuisto & eläintarha Murcia.45 min ajomatkan päässä lähimmästä Guadamar-rannasta tai 50 min päässä Torreveijan vilkkaaseen lomakohteeseen tai pari tuntia Benidormista. Tai 30 minuuttia historiallisen Murcian sydämeen, jossa on upea neliö. Vaikka meillä on ollut vieraita Villa ilman autoa, suosittelen vuokrata auton ja kerätä saapumisen lentokentältä. Lemmikkieläimet sallittu.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool

  • Onko majoituspaikassa Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool uima-allas?

    Kyllä, Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool?

    Kyllä, Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool sijaitsevat nähtävyydet ovat de La Mata, Parque Natural de las Salinas de La Mata-Torrevieja, De los Locos, Aquopolis, Torrelamata Sur, Punta Prima, Bus turistico circular gran alacant, Mil Palmeras.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool on?

    Majoituspaikan Villa Casa Hermosa in Los Banos De Fortuna, peaceful, tranquil with own pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.