Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! (Jackson, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! (Jackson, Amerikan Yhdysvallat)

Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country!

Victorian maalaistalo porealtaalla! Kävele kaupunkiin! Lähellä viinimaa! Vuonna 1872 rakennetussa viktoriaanisessa maalaistalossa on kaikki 1900-luvun päivitykset ja mukavuus! 'Lorrainen salaisuus' on kyydissä kukkulalla, josta on näkymät Jacksonin Gold Rush -kaupunkiin. Pysäköi kahden autotallin sisäpuolelle tai käytä kahta kahdesta pysäköintialueesta. Kävele kypsien viinirypäleiden peittämän lehtimajan läpi etuovelta! Historiallisesti rikkaassa talossa on upea käsin kaavittu, puulattiat kaikkialla. Antiikkihuonekalut, alkuperäiset taideteokset ja ajanjakson valaisimet täyttävät kaikki huoneet. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone clawfoot-kylpyammeella. Keittiössä on kaunis kaasu-O'Keefe & Merritt-liesi, Farmhouse-astianpesuallas ja modernit mukavuudet, kuten astianpesukone, täysikokoinen jääkaappi ja astianpesukone, mikroaaltouuni ja kahvipannu. Nauti gourmet-illallisesta muodollisessa ruokasalissa tai rento hinnasta aamiaishuoneella keittiöstä. Olohuoneessa on iso taulu-tv kaapelilla, WiFi ja vieraskirja, joka sisältää paikallisia suosituksia ja paikkoja. Talo on täysin aidattu käärekuistilla kuistilla kolmelta puolelta, ihanalta nurmialueelta ja massiiviselta magnoliapuulta edessä. Ota näkymä viehättävälle Jacksonin kylälle takakuistilta tai toisen kerroksen parvekkeelta. Kävele kaupunkiin, joka on täynnä historiallisia rakennuksia, Gold Rush -julkisivua, antiikkiliikkeitä, pieniä putiikkeja, baareja ja ravintoloita tai vie luonnonkaunis ajomatka muihin viehättäviin, historiallisiin kaupunkeihin Sutter Creekin, Amadorin kaupungin, tulivuoren, Plymouth Angels Campin ja Murphysin alueella . Sierran juurella sijaitseva alue on rikas myös maataloudessa, viinitarhoissa ja viininvalmistuksessa. Amadorin omalla Shenandoah-laaksolla, El Dorado's Fairplay- ja Pleasant Valley -alueilla sekä Calaverasin kreivikunnan viinialueilla on kirjaimellisesti satoja paikkoja, joissa voit nauttia gastronomisista toiveistasi. Ulkoilma-harrastaja nauttii lähellä sijaitsevista maanalaisista luolimatkoista, kauniista maisemista ja loistavista paikoista patikoida ja tutkia. Kirkwoodin hiihtokeskus on myös Amadorin piirikunnassa, noin 55 mailin päässä. Taiden ystävät nauttivat lukuisista taidegallerioista jokaisessa ympäröivässä kaupungissa, näytöksistä Sutter Creek -teatterissa, live-esityksistä Volcanon mukulakiviteatterissa tai kesäesityksistä amfiteatterin ulkona sekä Jackson Rancherian musiikkialan suurista nimistä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country!

  • Onko majoituspaikassa Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! uima-allas?

    Ei, Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country!?

    Kyllä, Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country!?

    Lähellä majoituspaikkaa Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! sijaitsevat nähtävyydet ovat Calaveras Big Trees State Park, Placerville Airport, Folsom Premium Outlets.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! on?

    Majoituspaikan Victorian Farmhouse With Hot Tub! Walk To Town! Close To Wine Country! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.