Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice (Palmanova, Italia)

Koko talo/asunto Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice (Palmanova, Italia)

Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice

Lovely kivi kotiin puutarha, linna lähellä rantaa ja 1 tunti Venetsiasta - 3 Casa La Vicinia sijaitsee yhdellä Pohjois-Italian vanhimmista yksityisistä linnoista. Omistajat ovat rakastavasti restauroineet kolme kaunista kiviä, jotka tarjoavat heille kaikki mukavuudet.Se on oma puutarha, suljettu aidalla, jotta taattaisiin asiakkaiden yksityisyys, joilla on pääsy myös linnan puutarhoihin. Pohjakerroksessa on ruokailutila / oleskelutila, jossa on vuodesohva, nojatuoli, useita tuoleja, matto, kirjoituspöytä, pienet pöydät, kaappi, satelliitti-tv, puinen pöytä ja tuolit, laatikko.Huoneistossa on myös täysin varustettu keittiö. Ruokailutila-alueelta pääset nauttimaan ihastuttavasta kaarikadusta ja puutarhasta aterioida lepäämään ja syömään. On puinen pöytä ja tuolit, pyöreä pöytä ja tuolit, BBQ ja aurinkotuoleja.Ensimmäisessä kerroksessa on:- suuri avoin tila, jossa on parivuode ja a- suuri kahden hengen huone.Sekä avoimen tilan että kahden hengen huoneessa on kaappi, laatikko, yöpöydät, tuolit, kirjoituspöytä, peili, matto ja jokaisella on oma kylpyhuone suihkulla, pesuallas, bidee ja wc.Kaikki ponnistelut on tehty loistavan oleskelun tarjoamiseksi.Linna-kompleksi muodostuu päärakennuksesta, jota ympäröivät useat kauniit kivirakennukset, joita käytetään kerran vartijoiden taloja, hallinnollisia ja oikeudellisia keskuksia, varastoja, käsityöläispaja, aitaja, arkisto, riisimylly ja torni. Toisella puolella päärakennus on yhdistetty kaariin St. Nikolaus, entinen linna kappeli, joka lahjoitettiin kylään (katoliset massoit sunnuntaisin) ja toisella puolella on vanha torni.Ympäristö on todella kaunista ja koko ympäröi ihana puutarha, jonka ylittävät kevätvesivirrat ja jokia. Strassoldo on arvokas helmi ihastuttavasta ja tuntemattomasta alueesta, jota matkailijat eivät ole ylittäneet. Itse asiassa Friuli-Venezia Giulialla on monia tärkeitä historiallisia kohteita, ihana luonto, jossa on monia erinomaisia ​​maisemia, jotka vaihtelevat korkeista vuoristosta, rinteiden kukkuloiden ja vihreiden tasangojen sekä kallio- tai hiekkarantojen välillä. Linna sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla, josta kaikki nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa. Vain mainita muutamia, #Venice pääsee 1 tunnin ajomatkan, antiikin Rooman kolonia Aquileia (Rooman toiseksi suurin siirtomaa) 10 minuutissa, kultainen ranta Grado 20 minuutissa, kaunis kaupunki Udine 30 minuuttia , ihmeellinen Adrianmerenlahti Triesten kaupungin / sataman 38 minuutissa, Slovenia 35 minuutissa ja Itävalta 60 minuutissa. Vieraat voivat rentoutua, tehdä erittäin mukavia kävelyretkiä Friulan maaseudulla, käydä pyöräillen söpöjen pienien maaseutukylien läpi, uida lähellä Adrianmerta ja tehdä hienoja päiväretkiä monia mielenkiintoisia alueita ja kaupunkeja. Alue tarjoaa myös mahdollisuuden maistaa erinomaisia ​​Friulan viinejä ja ruokaa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Silitysvälineet
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice

  • Onko majoituspaikassa Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice uima-allas?

    Ei, Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice?

    Kyllä, Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice?

    Lähellä majoituspaikkaa Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice sijaitsevat nähtävyydet ovat Metaldays, Metropol Portorož, Punk Rock Holiday, Koper, Trieste Central Station, Aeroporto Friuli Venezia Giulia, Portorose beach, Tolminska korita.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice on?

    Majoituspaikan Vicinia: Quiet Home With Garden, In A Castle Near Beach And 1 Hour From Venice peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.