Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Vacation For Body And Soul (Waabs, Saksa)

Koko talo/asunto Vacation For Body And Soul (Waabs, Saksa)

Vacation For Body And Soul

Loma keholle ja sielulle Talo sijaitsee pienessä, kehittyneessä asutuksessa, jossa on 24 muuta kiinteistöä rannan välittömässä läheisyydessä.Kahden makuuhuoneen (1 parisänky, 1 kerrossänky), avokeittiön ja tilavan suihkuhuoneen lisäksi on keskeinen olohuone ja ruokasali, jossa on viihtyisä oleskelualue ja ruokailutila neljälle, sekä valoisa, varjoisa talvipuutarha, josta on upeat näkymät Eckernförden lahdelle. Tätä seuraa iso, osittain katettu etelään päin oleva terassi (n. 35 neliömetriä), joka voidaan tarvittaessa varjostaa suurella aurinkovarjolla.Talon sisältö kunnostettiin kokonaan vuosina 2014/2018, kylpyhuone, keittiö ja suurin osa huonekaluista uusittiin.Keittiössä on täysin varustettu kaksipolttinen keraaminen liesi, jääkaappi erillisellä *** pakastimella, astianpesukone, kahvinkeitin (suodatin ja Tchibo-kapselikone), mikroaaltouuni, vedenkeitin jne.Olohuoneessa on satelliitti TV, mikrojärjestelmä CD-soittimella ja DVD-soitin. Talossa on langattoman lasinopeudella varustettu WiFi. Talossa on kaksi pysäköintipaikkaa.Talon sijainti tekee siitä ihanteellisen lähtökohdan pitkille kävelyretkille rannalla tai kävelylle laajojen rypsi- ja viljapeltojen läpi, jotka alkavat suoraan talon takana.Rantaloma lasten kanssa on saatavana uimarannalla 'Langholz', jota vartioidaan kauden aikana ja 250 metrin päässä. Hemel Havenin rantabistrossa on myös välipala tai auringonlasku.Pyöräretkille on saatavana laaja polkuverkko. Halpoja polkupyöriä, mukaan lukien e-polkupyörät, vuokrataan Eckernfördessä tai Dampissa, myös nouto- ja toimituspalvelun avulla.Talon edessä oleva ranta on suosittu kohtauspaikka leijareille ja surffaajille.Purjehduskoulut löytyvät Eckernfördestä ja Dampista. Eckernförde Hafenissa on myös vuokra moottoriveneille.25 km: n säteellä on 3 upeaa golfkenttää, ja Gut Sophienhofin välittömässä läheisyydessä on kurssi keinuvalle, eräänlainen golf kaikille ja jalkapallogolf.Merikalastusretket alkavat melkein päivittäin Eckernförden satamasta, samoin kuin kauden aikana päivä- tai puolipäiviset veneretket Kieliin, kosteuteen tai Schleiin. On myös mahdollisuus kokea useita tunteja tai päiväretkiä yhdellä perinteisistä purjelaivoista, jotka sijaitsevat Eckernfördessä.Jos haluat kokeilla sitä itse, talossa on erilaisia temppuleijoja, ja talon edessä oleva ranta on ihanteellinen ensimmäiseen lentoyritykseen.Teema loma Rentouttava perheloma Golf lomat Kulttuuri ja vierailut Urheilu ja aktiivinen loma rantaloma kävely lomaAlueen urheilumahdollisuudetKalastus, pyöräily, golf, rullaluistelu, ratsastus, uinti, purjehdus, (leija) surffaus, sukellus, vaellus,

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Vacation For Body And Soul

  • Onko majoituspaikassa Vacation For Body And Soul uima-allas?

    Ei, Vacation For Body And Soul ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Vacation For Body And Soul?

    Kyllä, Vacation For Body And Soul noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Vacation For Body And Soul pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Vacation For Body And Soul tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Vacation For Body And Soul?

    Lähellä majoituspaikkaa Vacation For Body And Soul sijaitsevat nähtävyydet ovat Rømø-Sylt Linie, Schönberg Beach, Kiel Hauptbahnhof, U 995 Submarine and Cenotaph, Sluice System in Kiel-Holtenau, Aquarium Geomar, Seehafen Kiel, Lake Selent.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Vacation For Body And Soul on?

    Majoituspaikan Vacation For Body And Soul peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.