Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Upsidedown House, Brewers Quay Harbour (Weymouth, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Upsidedown House, Brewers Quay Harbour (Weymouth, Iso-Britannia)

Upsidedown House, Brewers Quay Harbour

Ylöspäin talo, BREWERS QUAY HARBOR Tämä moderni paritalo sijaitsee Brewers Quay -alueella Weymouthissa Dorsetissa ja voi nukkua 6 henkilöä 3 makuuhuoneessa.Yläkerran omakotitalo on moderni paritalo, joka sijaitsee Brewers Quayn alueella Weymouthissa, Dorsetissa ja jossa on ensimmäisen kerroksen parveke. Talo voi nukkua 6 henkilöä 3 makuuhuoneessa, yhdessä perhehuoneessa, jossa on king-size-vuode ja yhden hengen sänky, kylpyhuone, yksi kahden hengen makuuhuone ja yksi yhden hengen huone sekä perheen kylpyhuone. Loput talosta koostuu avoimesta oleskelutilasta, jossa on keittiö ja aamiaisbaari, ruokailutila ja oleskelualue. Talon ulkopuolelle on maantietä osoittamaton pysäköinti kahdelle autolle sähköisesti aidatulla turvalliseen asukkaiden pysäköintialueella ja puutarhakalusteilla varustetulla takapihalla. Upsidedown House sijaitsee rauhallisella Weymouthin asuinalueella turvallisella aidatulla sisäänkäynnillä lähellä Weymouthin satamaa. Upsidedown House sopisi perheelle tai kaveriporukalle.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys, sähköuuni ja kaasuliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, astianpesukone, TV, DVD, WiFi. Polttoaine ja teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Pinnasänky saatavana. Maanteillä varattu parkkipaikka kahdelle autolle sähköisesti aidatulla turvalliseen asukkaiden pysäköintialueella. Ensimmäisen kerroksen parveke oleskelutilasta, takapiha huonekaluilla. Yksi hyvin käyttäytyvä koira tervetullut. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa ja pubi 2 min. Ranta 10 min.Kaupunki: Tämä menestyvä alue nimeltä Brewers Quay on vanha viktoriaaninen panimo, joka sijaitsee aivan sataman sydämessä, Weymouthissa, Dorsetissa. Suuri osa II-luokan luetteloituista monimutkaisista ja sitä ympäröivistä panimorakennuksista on peräisin vuoden 1800 loppupuolelta - 1900-luvun alkupuolelta, ja monissa on kiviä upotettu rakennusvuoden muistoksi. Nyt suosittu kohde, jossa on monia ravintolan kahviloita ja baareja, joten se on elinvoimainen paikka, jossa voit rentoutua juoman kanssa ja katsella maailman menoa. Täällä sijaitseville satamakatuille löytyy alkuperäisiä Tudorin satamarakennuksia, joiden on arvioitu olevan rakennettu 1600 ja jotka ovat tutustumisen arvoisia, ja joilla on erittäin mielenkiintoinen jaettava historia. Löydät myös Weymouth-museon, jolla on uskomattomia tosiasioita ja esineitä, ja merenrantakaupungissa on enemmän kuin silmämääräistä. Satamassa asuu nostaussilta, jossa voit katsella ylellisiä jahteja suuntautuvan merelle ja sitten kävellä sillan yli kaupunkiin putiikkikauppojen käämillä kaduilla ja Esplanadelle ja rannalle. Brewers Quay on rakastettu sijainti Weymouthissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Upsidedown House, Brewers Quay Harbour

  • Onko majoituspaikassa Upsidedown House, Brewers Quay Harbour uima-allas?

    Ei, Upsidedown House, Brewers Quay Harbour ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Upsidedown House, Brewers Quay Harbour?

    Kyllä, Upsidedown House, Brewers Quay Harbour noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Upsidedown House, Brewers Quay Harbour pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Upsidedown House, Brewers Quay Harbour tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Upsidedown House, Brewers Quay Harbour?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Upsidedown House, Brewers Quay Harbour on?

    Majoituspaikan Upsidedown House, Brewers Quay Harbour peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.