Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. (Caherdaniel, Irlanti)

Koko talo/asunto Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. (Caherdaniel, Irlanti)

Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing.

Ainutlaatuinen kivi maalaistalo, gamesroom / studio / sauna. Golfkentät, rannat ja kalastus. Houkutteleva, harmaa kivirakennus, alunperin talli ja ulkorakennuksia on alussa 18th century Westcove House, näkymät Kenmare suistoon eteläkärjessä kauniin rengas Kerry. Tallit muutettiin vuonna 1960 ja sen tilat on säännöllisesti päivitetty vuosien varrella. Kaikissa tärkeimmissä makuuhuoneissa on näkymät merelle ja vuorille. Se nukkuu jopa 11 ja tarjoaa ihanteellisen liitteessä Westcove House, joten täydellinen paikka suurperheen uudelleen liittojen, joka soveltuu hyvin lapsille. On mukava olohuone, jossa avotakka. Tilat myös WiFi kaikkialla. Hyvin varustettu keittiö on ruokapöytä istuimet 10 ja tilava leikkipaikka. Suuri pelejä / juhlasali, taiteilija studio ja sauna / liikunta-ala ovat tilat sijaitsevat Stables rakennus (joka on jaettu talon kun anna erikseen) ja myös lähestyttävä ulkopuolelta. On patio, jossa puutarhakalusteet hyvät näkymät Kenmare suistoon. Pelihuone sopii myös holding keskusteluja, luokat, toiminta ja mielenosoituksia monenlaisia ​​eturyhmiä. Art ryhmät iloitsevat meidän pohjoiseen päin studio, kävellessä ryhmät voivat elvyttää väsyneitä lihaksia saunassa jälkeen päivän sokkeloinen. Suuri nurmikko on keinuja sopii lapsille tai pelejä, tai jopa pystyttää teltta puolue / pienet häät. Meillä on myös soutuvene käytettävissä asiakkaiden omalla vastuulla.Sijaintimme on loistava ulkoiluun pyöräilystä kalastus, purjehdus kävely. Golfkentät alueemme ovat parhaita maailmassa ja sisällä tunnin ajomatkan löydät useita huippuluokan mukavuudet tekevät Westcove myös ihanteellinen tukikohta golfarit. Sillä pohjapiirroksia ja lisätietoja monia toimintoja tässä kauniissa ja kiehtova osa Irlannin tutustu oma sivusto: www. Westcove. eli.HUOM ... Olemme yleensä haluttomia päästämään Stables omasta toukokuun ja lokakuun välillä ennen kuin olemme varmoja sitä ei tarvita liitteeksi Westcove House (1213179) ja / tai Garden Cottage (1213184), jotka yhdessä tekevät erittäin suosittu paikka suurperheen illanviettoja ja muita tapaamisia - Katso Westcove vuokraustapaukset (439174). Kuitenkin tehdä tarkista kalenterin ja minuun yhteyttä, koska tämä rajoitus ei aina koske - kun me itse Valitsemalla Westcove House esimerkiksi Stables on usein saatavilla omasta - ja me harvoin käyttää pelihuone!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing.

  • Onko majoituspaikassa Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. uima-allas?

    Ei, Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing.?

    Ei, Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing.?

    Lähellä majoituspaikkaa Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. sijaitsevat nähtävyydet ovat All Ireland Variety Show Weekend Festival, Ring of Kerry, Killarneyn kansallispuisto, Skellig Michael, Muckross House and Gardens, Ross Castle, Killarney Convention Centre, Derrynane House.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. on?

    Majoituspaikan Unique Stone Farmhouse,gamesroom/studio/sauna.golf Courses, Beaches & Fishing. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.