Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. (Caherdaniel, Irlanti)

Koko talo/asunto Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. (Caherdaniel, Irlanti)

Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions.

Upea etelään rannikolla merelle päin, catering käytettävissä Westcove House on klassinen irlantilainen kartanossa aivan kuuluisan Ring of Kerry. Se nukkuu 10, joista 2 tuplaa, 2 kaksoset ja vierekkäisille singleä 5 kylpy / suihku huoneessa. Suuremmille ryhmille Westcove House voidaan varata The Stablesin kanssa (listanumero 1212182) nukkumaan jopa 21 vuoteen; Garden Cottage (listaus numero 1213184), nukkuminen jopa 15 tai enintään 26, kaikki 3 voi varata yhdessä (katso luettelo numero 439174). Keittiö on hyvin varusteltu ja on 2 astianpesukoneet, laaja valikoima 5 kaasu liesi, 2 sähköuunit ja grilli jne Kaunis vastaanotto huoneissa on upea näköala Kenmare suisto ja kukkulat Beara ulkopuolella. Vaativaan sisääntuloaulaan johtaa olohuoneeseen, jossa on epätavallinen upotettu istuinalue puulämmitteisen lämmittimen ympärillä viihtyisään 'baariin', jossa on mukava istuimet ja avoin takka. Viehättävä portaikko johtaa galleriaan, jossa on pelejä ja kirjoja kaikenikäisille. Westcove on todellinen perheen kotiin ihana huonekaluja ja maalauksia Itävallasta, Kiinasta ja tietenkin, Irlanti.Westcove Housen tyylikkäässä ruokasalissa, josta on panoraamanäkymät Kenmare-suistoon, mahtuu 18 henkeä mukavasti - ja siihen mahtuu jopa 26 lisäpöytien kanssa. Erilaisia ​​herkullinen catering vaihtoehdoista voidaan toimittaa. (lisätietoja on verkkosivustolla). Katherine - paikallinen päällikkö ja kokki - on käytettävissä koko lomasi ajan neuvomaan ja auttamaan sinua varaamaan retkiä / kalastusretkiä jne. Jne.Nauti drinkki etelään terassi, jossa on sisäänrakennettu kivi BBQ & puutarhakalusteet, katsomassa meidän alalla koriste Soay lampaita leikkiä, tai katseen ihmetellä alati muuttuvassa valon tanssia yli meren ja vuorten yli. Westcove Housen vuokralaiset voivat käyttää myös pelihuoneita ja pieniä kuntosalia / saunoja, jotka molemmat on jaettu Stadionin vuokralaisten kanssa, mutta niillä on omat ulkoiset sisäänkäynnit. The Stablesin edessä oleva suuri nurmikko sopii kaikenikäisille vierailijoille höyryttämiseen ja nuorten lasten nurkkaan. Meillä on myös soutuvene saatavilla asiakkaiden omalla vastuulla.Ympäröivä alue on loistava ulkoiluun kävelystä kalastukseen, purjehduksesta ratsastukseen. Golfkenttiä alueemme ovat parhaita maailmassa ja sisällä tunnin ajomatkan löydät useita huippuluokan mukavuudet tekemään Westcove House ihanteellinen tukikohta golfaajille. Mikä tahansa nautit tämän ainutlaatuisen klassisen irlantilaisen kartanon talosta on täydellinen tukikohta loma, joka elää pitkään muistiosi!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions.

  • Onko majoituspaikassa Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. uima-allas?

    Ei, Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions.?

    Kyllä, Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions.?

    Lähellä majoituspaikkaa Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. sijaitsevat nähtävyydet ovat All Ireland Variety Show Weekend Festival, Ring of Kerry, Killarneyn kansallispuisto, Skellig Michael, Muckross House and Gardens, Ross Castle, Killarney Convention Centre, Derrynane House.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. on?

    Majoituspaikan Unique Period Properties On The Sea, With Games Room & Sauna.Ideal For Reunions. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.