Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches (Daskaleio_Kerateas, Kreikka)

Koko talo/asunto Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches (Daskaleio_Kerateas, Kreikka)

Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches

Ainutlaatuinen ylellinen huvila Atenian Rivieran ja rantojen lähellä Cotes des Oliviers, kaunis, yli 400 m2: n huvila, on rakennettu ainutlaatuiseen ranskalaiseen tyyliin, jossa käytetään laajasti luonnonmateriaaleja, kuten kiviseinät ja lattiat, kiinteät kastanjapalkit, käsin ahdistetut kastanja-ovet, mittatilaustyönä suunnitellut keittiökalusteet ja valtava kivi takka. eksklusiivinen maan tyylikäs tunnelma. Aito ranskalainen antiikki kattokruunut, travertiini-marmorikylpyhuoneet, valintakappaleet ahdistuneille ranskalaisille huonekaluille, kanavoitu ilmastointi ja lattialämmitys lisäävät eklektistä mutta viihtyisää tunnelmaa.Tyylikkäässä huvilassa on 3 makuuhuonetta, joissa on yhteensä 6 vierasta 3: ssa kylpyhuoneessa. 36 m2: n master-sviitissä on kaksi näkökulmaa, ja maaseudulla on näkymät etelään ja länteen. Sviitissä on vaatehuone, ranskalainen Chateau-tyylinen king-size-vuode, tammilattiat, kattopalkit ja antiikkinen ranskalainen kristallikruunu, lattialämmitys ja ilmastointi, tallelokero. Kylpyhuoneessa on kaksoisallas, kylpyamme ja suihkukaappi. 19 m2: n deluxe-huone on ranskalainen rokokoo, jossa on king-size-vuode, vapaasti seisova ranskalainen vaatekaappi, nojatuoli, kylpyhuone suihkulla, ilmastointi, lattialämmitys, tammilattiat ja oma ulkoterassi, jossa on pergola, aurinko -sängyt ja istuimet.17 m2: n deluxe-Rattan-tyylisessä makuuhuoneessa on king-size-vuode, kaksi ranskalaista verhoiltua amme-tuolia, kylpyhuone suihkulla, sisäänrakennettu vaatekaappi, ilmastointi, lattialämmitys ja tammilattiat.Kaikki vuoteet ja patjat tuodaan Isosta-Britanniasta ja USA: sta ja poikkeuksellisen mukavat. Peitot, peitot ja tyynyt, joista sekä höyhenpeitot että hypoallergeeniset ovat saatavilla ja 100% valkoiset puuvillavaatteet ovat kaikki korkealaatuisia asiakkaidemme mukavuuden kannalta. Tarjolla on myös kylpytakit ja tossutKaikissa huoneissa on ilmainen WiFi.Ulkopuolella maisemapuutarhat, joissa on täynnä laventelia, bougainvilleaa, jasmiinia, tuoksuvia ruusuja ja värikkäitä plumbagoja, ja hoidetut nurmikot antavat auringonottoa uima-altaan ympärillä oleville terasseille. 180 astetta keskeytymätön etelään päin näkyvä näköala kukkuloille ja vain luonnon ääniä yritykselle, tämä on täydellinen paikka rentoutua ja rentoutua.Ominaisuuden sisäänkäynnillä kaksinkertaiset puiset portit avautuvat pitkälle mukulakäytävälle ajoradalle, joka johtaa suuren neliön pysäköintialueeseen, jossa on runsaasti pysäköintitilaa useille ajoneuvoille. Tapaamme ja tervehdimme vieraita, asettelemme ne huoneisiinsa ja tutustumme heille omaisuutta ja ympäröiviä alueita.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches

  • Onko majoituspaikassa Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches uima-allas?

    Kyllä, Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches?

    Ei, Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches?

    Lähellä majoituspaikkaa Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches sijaitsevat nähtävyydet ovat Ateenan lentokenttä, Plaka, Ateenan Akropolis, Monastiraki, Syntagma Square, Port of Piraeus, Acropolis Museum, Municipal Theater of Pireus.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches on?

    Majoituspaikan Unique Luxury Villa Near Athenian Riviera And Beaches peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.