Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes (Leipzig, Saksa)

Koko talo/asunto Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes (Leipzig, Saksa)

Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes

kaksi hiljattain remontoitua huoneistoa Leipzig Südvorstadtissa 'Karli' + 2 -pyörällä Nämä ovat kaksi erillistä huoneistoa kahdessa naapuritalossa.'City 2-huoneen' tilava huoneisto, jossa on 72 m² ja kaksi erillistä makuuhuonettaTilava 72 neliön huoneisto (kahden huoneen huoneisto) vuokrattavana Leipzigin trendikkäällä Südvorstadtin alueella, 2 makuuhuoneella. Vanha huoneisto remontoitiin kokonaan helmikuussa 2016. Raitiovaunupysäkki on 2 minuutin päässä. Autoa ei vaadita. Lisäksi talossa on tarvittaessa kaksi polkupyörää (kaupunkipyöriä).Supermarket, leipomoravintolat ja lukuisat kaupat löytyvät muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Pubi on välittömässä läheisyydessä. 'Karli', Leipzigin kuuluisin pubipylväs, on aivan nurkan takana. Keskustaan pääsee vain 5 minuutissa jalka. Leipzig-järvimaisemaan ja Cospuden-järveen pääsee helposti polkupyörällä (etäisyys n. 20 minuuttia).Etäisyys keskusasemalle: 1,8 kmEtäisyys lentokentälle: 10 kmEtäisyys Cospudener See: n. Noin 5 kmlaitteet:Uusi varustettu keittiö, jossa astianpesukone, liesi, jääkaappi, keraaminen liesi ja korkealaatuiset sähkölaitteet sekä riittävästi ruokia (mukaan lukien keittiövälineet) jopa 6 hengelle. Leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja astiapyyhkeet, välilehdet, keittiörulla jne. Ovat tietysti saatavissa. Tilavassa keittiössä on myös istuimet ja ruokailutila 6 hengelle. Syöttötuoli voidaan toimittaa ilmaiseksi.Kylpyhuone, jossa ikkuna-amme, wc, pesukone, peilikaappi, hiustenkuivaaja jne.Siellä on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa suuret parivuodet (180 cm x 200 cm) ja korkealaatuiset puukalusteet. Makuuhuoneessa on myös vuodesohva, jonka leveys on 160 cm viidennelle tai kuudelle Henkilö. Tarjolla on vaatekaappi, jossa riittävästi ripustimia. Toisessa olohuoneessa on nahkasohva ja televisio (kaapeliyhteydellä).Muut lisäkustannukset sisältyvät hintaan. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät vähintään 3 yön oleskeluun.Vauvan sänky ja vauvan vuodevaatteet ja syöttötuoli voidaan toimittaa pienestä lisämaksusta (1 viikon oleskelu ilman lisämaksua). Saatavana on myös lasten lelurasia, jossa on erilaisia legoja, maalausmateriaaleja ja lastenkirjoja.Asunto on kunnostettu ja sisustettu minulle rakkaudella. Huomaa, että tämä on savuton huoneisto. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.Jos et halua valmistaa omaa aamiaista, kulman takana olevassa Wendlin leipomossa on hyvä aamiaismenu tuoreilla leivonnaisilla.hinnat:69, - Euro per yö 2 hengelle.3. kuudesosa Henkilö 10 euroa / yö.Alle 3-vuotiaat lapset saavat alennuksen. Ole hyvä ja kysy vain(mahdollisesti korkeammat kustannukset erikoistapahtumissa; tiedustele!)Loppusiivous 25 € kerranSaapuminen on mahdollista klo 12.00–8.00 ja tarvittaessa tapaamisella (käyttöasteesta riippuen)'kaupunki 1 huone' viehättävä huoneisto, jossa yksi makuuhuone, parketti ja stukki

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Kahvinkeitin
  3. Ruokailualue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes

  • Onko majoituspaikassa Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes uima-allas?

    Ei, Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes?

    Ei, Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes?

    Lähellä majoituspaikkaa Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes sijaitsevat nähtävyydet ovat Sachen Therme Leipzig Thermal Spa, Leipzigin päärautatieasema, Leipzigin joulumarkkinat, Airport Leipzig Halle, Neue Messe, 100Wasser, Leipzigin ooppera, Zentralstadion.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes on?

    Majoituspaikan Two Newly Renovated Apartments In Leipzig Südvorstadt On The Karli + 2 Bikes peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.